Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Heroes of Might & Magic III HD Edition

Tovább folytatódik a felújítási hullám, megérkezett a népszerű fantasy stratégia új kiadása.

2015.01.29. 18:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2015 tényleg a Remaster és HD Edition kiadások éve lehet. A Ubisoft még tavaly jelentette be, hogy leporolja az 1999-ben megjelent körökre osztott fantasy stratégia felújított változatát, a Heroes of Might & Magic III HD-t. A francia kiadó a munkát a DotEmu csapatára bízta, akik alaposan rágyúrtak a magas felbontásra, így a látványvilág ugyanazt a magas színvonalat képviselheti, mint amilyennek emlékeinkben őrizzük az eredeti játékot. Tartalom szempontjából is hűek maradnak az alapokhoz, így hét kampány, több tucat egyéni küldetés, helyi-, valamint online többjátékos mód várja a játékosokat, de a pályaszerkesztő sem marad ki.
Az új kiadás mától elérhető a Steam áruházán keresztül, valamint a sorozat történetében először iOS-re és Androidra (igaz, kizárólag tabletekre) is megjelent. ■

Heroes of Might & Magic III HD Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes of Might & Magic III HD Edition

hozzászólások (16)

RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.29. 23:29
Hát igen, ehhez a játékhoz elkél az összes küldetés ismerete. Nincs nagypapa tempó egyik küldetésnél sem, mert egyből bedarálnak. A kultikus titán váras kampányra mai napig emlékszem. Ha az elején nem kaptál meg 1-2 varázslatot, kezdhetted is elölről a fenébe(ez asszem a kiegészítő lemez tartalma volt).
VodevilX
VodevilX 2015.01.29. 23:41
Gyerekek, ez a pro szint!
Heroes 3: 1 sprite vs 540 gremlins using firewall (clear hero 1 lvl)
Mikor úgy ismered a játék minden mechanikáját, mint a tenyered.
Mostanában én kijöttem a formából, sőt közel sem vagyok én sem ehhez a szinthez...
De többek között Rampart Elf íjásszal+ pár kentaur vagy Necropolis csak vámpírral én is simán kipucoltam olyan mapokat, amiket kiskoromban el sem hittem volna, hogy lehet 8-)
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.30. 00:34
Azért ez elég kemény! Mondjuk azt nem tudni, hogy előtte hányszor töltötte be ezt az állást, hogy megcsinálja, de a videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy az egységek lépésszámát fejből tudta a srác, és ritka ügyesen kijátszotta a gremlineket, azáltal, hogy kihasználta a terep adottságait és a várható lépéseket előre jól megsaccolta :O
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.30. 19:27
Úgyan a HD remake nem fogott meg, viszont az androidos verziónak megörültem és már ki is próbáltam. Ekkora kijelzőre teljesen jó a felbontás, nem érezni, hogy régi volna. Az irányítást kicsit szokni kell még mert harcnál nem igazán akarja azt amit én, de szerintem azzal sem lesz gond. Összességében elégedett vagyok vele, és jó hogy még egy rendes játék megjelent hordozható verzióban.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 21:45
Wow, egyik legrégebbi és legkedvesebb játékom, el sem tudom mondani, hogy mennyit játszottam ezzel a játékkal az ismerőseimmel. :)
Nem lett olyan rossz a HD felbontás. Új, de ugyan úgy a régi érzést is kelti.
Szerintem újra élem régi napjaim és beruházok rá ;)
ajánlott olvasnivaló