Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Game of Thrones: Episode 2 launch trailer

Megérkezett a Telltale kalandjátékának második része.

2015.02.03. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mától elérhető a Telltale Games legújabb kalandjátékának második fejezete, a Game of Thrones: Episode 2 - The Lost Lords. A játék a Forrester ház történetére koncentrál, így olyan dolgokat is megtudhatnak belőle a rajongók, amit a televíziós sorozatból nem. A játék ma PC-re, valamint PlayStation 3-ra és 4-re jelent meg, az Xbox 360 és One kiadások holnap, az iOS és Android verziók pedig holnapután válnak elérhetővé. A megjelenéshez kapcsolódóan megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer is. ■

Game of Thrones
A legutóbbi Game of Thrones cikkek, hírek

hozzászólások (31)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.04. 11:42
Nem emlékszem, hogy kritizáltam volna vagy bármi bajom lett volna az ismertetőddel (utánaolvastam, tényleg nem).

QTE gomboknál viszont valóban kiment a fejemből a WASD, meg is lepődtem tegnap este, mikor a kezdőjelenetben ezekkel a gombokkal kellett kikerülni a zsoldosokat. :-)
SPOILER
Az ara megtartásához én végig romantikus válaszokat adtam, majd mikor a leányzó az apja nyomására fel akarta bontani az eljegyzést, felajánlottam az erdőterület felét a leendő apósnak. Utána Whilehill-lel szemben a sarkamra álltam, nem vettem fel a káromkodási stílust, nem csókoltam meg a gyűrűjét. Asszem ezek a faktorok kellettek ahhoz, hogy az ara Rodrik mellett maradjon. + így örültem annak is, hogy Mirával nem kockáztattam meg Margaery haragját a levélhamisítással, hanem bíztam Rodrik meggyőző erejében.

A döntéseim nekem sem szinkronizálódtak fel a Telltale-oldalra (+ még Steam-achievementek sem voltak játék közben).
Baracklekvár
Baracklekvár 2015.02.04. 20:44
Hát, ez az epizód még rövidebbnek hatott, mint az első. S kicsit össze is csapták, itt-ott az animációk sántítottak, nem illettek össze tökéletesen, döccent a kép. Ettől függetlenül máris várom a harmadik részt..
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.05. 18:41
Nekem sem igazán tetszik ez az "olajfestmény"-koncepció, egyszerűen borzalmasak a hátterek, amikor premier plánban mutatnak egy-egy szereplőt egy adott jelenetben (különösen Királyvárban szembeötlő). Semmi baj nem lett volna szerintem, ha ugyanolyan cell shading-grafikája lett volna, mint a többi frissebb Telltale-játéknak.
TReiker
TReiker 2015.02.07. 23:47
A TV sorozatot pedig tessék itthon is kiadni blu-rayen, a betyár mindenit! :/
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 10:25
Nekem is ábrándom lenne ez, viszont hazai viszonylatban erre nagyon kevés az esély sajnos, itt még nincsen meg az a fogyasztói piac arra, hogy ez fenntartható történet legyen. Ennek ellenére eddig mindhárom magyar DVD-s kiadásra beruháztam, a többi évaddal is hasonlóan fogok tenni.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.