Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Napokon belül megjelenik a Reverse Side

Mi is történt valójában az utolsó holdra szálláskor? Hát találtunk egy idegen űrhajót...

2015.02.06. 15:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan újabb érdekes kalandjáték érkezik számítógépeinkre, február 9-én jelenik meg a Reverse Side. A játék a Holdra kalauzolja a játékosokat a nem is túl távoli jövőben. A történet még 1972-ben befejeződött Apollo program után veszi kezdetét, mivel az utolsó holdra lépő talált egy idegen űrhajót. Ezt persze mélyen elhallgatta a NASA, de az oroszok mégis megneszelik és 1976-ban ők is indítanak egy expedíciót, ami rá is bukkan a hajóra. Ettől kezdve a legszigorúbb titoktartás mellett évtizedeken keresztül építik saját kutatóállomásukat, ahová szinte hétköznapivá vált az utazás. Ugorva az időben egy keveset, a tényleges cselekmény 2023-ban indul, amikor minden kapcsolat megszakad a kutatóállomással. Útnak is indítanak egy felderítő csapatot, ám az ő kapszulájuk is szerencsétlenül landol, az egyetlen túlélő, Gregory Klimov pedig kénytelen egyedül szembenézni a Hold nem túl barátságos környezetével. Mi természetesen az ő szkafanderébe bújhatunk bele, hogy felvegyük a küzdelmet a nyílt űr dermesztő hidege ellen és igyekezzünk kideríteni, mi is történt a kutatóállomáson, miközben minden egyes lélegzetvétel fogyasztja az értékes oxigénkészletünket.
A játék tehát néhány napon belül elérhető lesz a Steam áruházán keresztül, a látványért - amely egész érdekesnek ígérkezik az alábbi képek és video alapján - az Unreal Engine negyedik generációja felel majd. ■

előző
következő
Napokon belül megjelenik a Reverse Side
Napokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse Side

hozzászólások (5)

ivanova36
ivanova36 2015.02.06. 16:11
Na ezt letesztelném. A legutóbbi ilyen orosz-usa balhé a holdon játék amivel játszottam az a Battlezone 1 volt :D
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.06. 23:47
Ha a gameplay funkciók tényleg támogatják ezt a fajta túlélő-mechanizmust, akkor már most vevő vagyok rá. :-)
thri77
thri77 2015.02.07. 12:06
Bejön a sztorija, meg a koncepció, még ha iszonyat banális is. Most, hogy a videót is láttam, kíváncsi leszek, hogy milyen játékot gyúrnak belőle, le tudna-e kötni. Kicsit a szintén készülő Adr1ftre emlékeztet (na és persze a Gravityre), valószínűleg az ürséta miatt.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.07. 12:10
Mondjuk itt is könnyen rosszul lehetnek az érzékenyebb emberek, mint anno a Gravity FPS-módban-pörgős jeleneténél.
ivanova36
ivanova36 2015.02.07. 22:12
Na igen, az Adr1ft a másik amit hasonló témában még várok. Viszont érdekes lehet majd ha tényleg támogatja a VR cuccokat. Más kérdés hogy felhasználói VR cucc mikor kerül forgalomba, és mennyiért.
ajánlott olvasnivaló