Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Ingyenessé váltak a Titanfall DLC-i

A játék megjelenésének egy éves évfordulója alkalmából tették ingyenessé az extra tartalmakat.

2015.03.12. 18:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hétvégén lesz egy éve, hogy megjelent a Respawn Entertainment debütáló játéka, a Titanfall. A hatalmas robotokkal és a falakon, háztetőkön ugráló játékosokkal operáló alkotást úgy reklámozták, mint ami meg fogja reformálni a multiplayer FPS-ek piacát, ám ezt az ígéretet végül nem tudta beváltani a játék. Ezzel együtt is elég jól sikerült ahhoz, hogy stabil rajongótábort gyűjtsön maga köré, akik PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on lövik halomra egymást. A Titanfall a premierje után három DLC-t kapott, amelyek a Call of Duty szériához hasonlóan új pályákat adtak a játékhoz, így összesen kilenccel bővült a választék.
A közelgő évforduló apropóján a készítők úgy döntöttek, a season passt (vagyis mindhárom DLC-t) ingyenessé teszik mind a konzolos, mind a PC-s játékosok számára. Így ezeket most bárki térítésmentesen letöltheti az Xbox Store-ból, valamint az Origin online áruházából. Arról nem érkezett hír, hogy az ajánlat meddig marad érvényes. ■

Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (11)

Skorpio90
Skorpio90 2015.03.13. 15:36
Gyűlölöm a DLC-ket/Season Pass-okat, de a BF-hez alapjárat a Premium.
VodevilX
VodevilX 2015.03.13. 15:39
Hiába veszem meg én is, a legszemetebb dolog így szétválasztani a közösséget, ez garantáltan senkinek sem jó...
Skorpio90
Skorpio90 2015.03.13. 18:54
Ez igaz, de az a tapasztalatom, hogy pont a BF-eknél a többség megvette a premiumot. Sztem nagyobb kicseszés volt a BF3 és 4-gyel a szétválasztás.
davkar9
davkar9 2015.03.15. 20:26
Pedig ugyanaz csak máshogy hívják...:-P:-D Ne pattanj fel, én is azzal vettem. (igaz bf nem hajlandó elindulni mióta kijött a utolsó dlc, passzoltam is, pár lépésre vagyok az uninstall és felejtéstől/minek kellett ez a hülyeség:-/)

on: jó ötlet volt ez az ingyenesség, nem tudom hányan vehették meg alapból. Gyenge map pakkok ezek, se új titan, se új fegyver vagy ilyesmi. Ami van azt 1x max szint alatt meg lehet unni. Viszont most pont emiatt kicsit visszaszoktam (legutóbb novemberben voltam), vérfrissítésnek tökéletes volt. Igazából jó játék ez, továbbra is megvan a varázsa, amivel már a béta alatt is megvett. Ha tavaly nem lett volna éves cod akkor talán többen rákaptak volna, remek cod-pótló lehetett volna.
Skorpio90
Skorpio90 2015.03.15. 23:46
Tudom-tudom, hogy ugyanaz, de úgy értettem, hogy a Premium valóban tartalmas dolgokkal van megtömve, nem csak 1 plusz pálya és 2 skin.
ajánlott olvasnivaló