Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Az Agave Könyvek közelgő megjelenései

Két új regény is várható a kiadótól a hónap vége felé.

2015.03.19. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Az Agave Könyvek a következő két hétre is tervezi új regények kiadását, amelyekre érdemes lehet odafigyelni. Ezek közül előbb, március 24-én jelenik meg Blake Crouch Wayward Pines-trilógiájának záró kötete Az utolsó város címmel. A trilógiából hamarosan televíziós sorozatot is láthatunk, ezért a regény kap egy védőborítót is, amelyen a sorozat plakátja látható – de alatta természetesen az első két kötethez hasonlító borító rejtőzik. A Wayward Pines-trilógia egy idilli(nek tűnő) kisvárosban játszódik, ide érkezik meg Ethan Burke különleges ügynök, hogy kiderítse, mi történt itt eltűnt társaival. A várost számos furcsaság és titok lengi körül és bár mindenki nagyon készséges vele, Burke mégsem érzi biztonságban magát.
A kiadó másik tervezett megjelenése Phillip K. Dick Az ember a fellegvárban című, eredetileg 2003-ban megjelent regénye lesz, amelyet március 31-től kereshetünk a könyvesboltok polcain. A történet egy fiktív valóságot ír le, amelyben a náci Németország Japán segítségével letarolta a világot és megnyerte a világháborút. Az Amerikai Egyesült Államok területén is e két hatalom osztozik, újra virágzik a rabszolgatartás, a zsidók pedig álnéven bujkálnak. Azt mondják, létezik egy betiltott könyv, amely egy másik, szebb világot ír le. Egy világot, ahol a szövetségesek nyerték a háborút. Már csak az a kérdés, mi a valóság. Van-e egyáltalán valóság? ■

előző
következő
Az Agave Könyvek közelgő megjelenései
Az Agave Könyvek közelgő megjelenéseiAz Agave Könyvek közelgő megjelenéseiAz Agave Könyvek közelgő megjelenései

hozzászólások (4)

ivanova36
ivanova36 2015.03.19. 19:36
Az ember a fellegvárban: indult belőle sorozat is nem is oly rég
Peace
Peace 2015.03.19. 19:55
Mondjuk úgy, hogy volt egy pilot, és bejelentették, hogy berendeltek egy szezont belőle. Túlzás, hogy indult, de várjuk nagyon!!!! ;-)
ivanova36
ivanova36 2015.03.19. 20:04
Berendelték, tehát elkészül, jó eséllyel legalábbis az első évad. Persze volt rá példa hogy évadközben nyírtak ki pár sorozatot...
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.03.20. 08:25
Az ember a fellegvárban legelső kiadása mai napig büszke helyet foglal a többi első-generációs Agave PKD-gyűjteményemben. :love: Klasszikusan az a fajta kiadás, amit utazás közben is kényelmes olvasni (ellentétben mondjuk a szerintem méltatlan A tűz és jég dala eddigi ciklusainak zsebkönyvszerű kiadással és miniatűr betűivel).
ajánlott olvasnivaló