Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Próbáld ki a RONIN demóját!

Az oldalnézetes ninjás játék három pályáját teljesíthetjük.

2015.04.21. 08:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban jelentette be a Devolver Digital, hogy felkarolták Tomasz Wacławek projektjét, így a RONIN az ő felügyeletük mellett fog megjelenni. A játék egy oldalnézetes, körökre osztott kaland lesz, amelyben egy ninja magányos bosszúját kell teljesítenünk. A látványvilág a manapság népszerű pixel art megoldást tükrözi, leginkább a Gunpoint és a Mark of the Ninja keverékére emlékeztet. A játékmenet viszont már a valós idejű és a körökre osztott játékok jegyeit hordozza magában: minden akciónk előtt meg kell határoznunk, hogy pontosan mit is szeretnénk csinálni.
A RONIN kizárólag PC-re, Macre és Linuxra készül, a Steamen pedig már elő is lehet rendelni. Aki nem tudja, pontosan mire is számítson, annak nyújthat segítséget a játék demója, amely három pályát tartalmaz és szintén a Steamen keresztül lehet letölteni. A megjelenésre valamikor májusban kerül majd sor. ■

előző
következő
Próbáld ki a RONIN demóját!
Próbáld ki a RONIN demóját!Próbáld ki a RONIN demóját!Próbáld ki a RONIN demóját!Próbáld ki a RONIN demóját!Próbáld ki a RONIN demóját!
RONIN
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RONIN

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló