Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bombasiker a Bloodstained: Ritual of the Night gyűjtése

Alig néhány nap alatt a kitűzött cél háromszorosa gyűlt össze.

2015.05.13. 10:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb Kickstarteres bombasikerről adhatunk hírt. A korábban a Castlevania producereként tevékenykedő Koji Igarashi a napokban indította el legújabb projektjének gyűjtését, ami máris hatalmas sikernek bizonyult.
A Bloodstained: Ritual of Night egy szerepjátékos elemekkel megtűzdelt oldalnézetes játék lesz, amelyet olyan klasszikusok inspiráltak, mint a Castlevania: Symphony of the Night. A játékot az Inti Creates stúdiója készíti, a zenéket pedig Michiru Yamane komponálja, aki igazi veteránnak számít a szakmában. A történet főszereplője Miriam, egy árva, akit megátkoztak, ezért a teste lassan kristállyá változik. De nem ő az egyetlen, aki így járt. Régi barátja, Gebel is hasonló átokkal küzd, ezért elbarikádozta magát egy szörnyekkel és démonokkal teli kastélyban, ahol épp az emberiség elpusztításával járó bosszúját tervezgeti. Ránk vár a feladat, hogy átkutassuk utána az egész kastélyt, út közben legyőzzük az elénk kerülő szörnyeket, végül megállítsuk Gebelt.
A játékhoz a fejlesztők tehát a Kickstarteren kérték a játékosok támogatását. Eredetileg 500 000 dollárt tűztek ki célul, ám alig néhány nappal a rajt után, máris ennek bő háromszorosa gyűlt össze: a mutató most nagyjából 1,7 millió dollárnál jár és még egy hónap hátra van a kampányból. Az újonnan teljesített célok között második játszható karakter, nightmare nehézségi fokozat és új főellenségek is szerepelnek. A Bloodstained PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, a támogatók a premierkor lemezen fogják kézhez kapni saját példányukat, amely exkluzív tartalmat is rejteni fog. ■

Bloodstained: Ritual of the Night
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bloodstained: Ritual of the Night

hozzászólások (2)

VodevilX
VodevilX 2015.06.09. 18:09
Lassan vége, kíváncsi vagyok mennyivel zár... De nem semmi! Újfent egy hatalmas siker, és nem konkrétan a játék szempontjából... nem csak... Hanem a hatalmas "fuck you" a kiadók számára, akik ugye sokkal jobban tudják, hogy mire van igény, mit kell csinálni... mind a tehetséges fejlesztő mind a rajongók helyett.
VodevilX
VodevilX 2015.06.13. 01:24
És megy, és megállíthatatlan!
Állítólag az volt a megállapodás, hogy szedje össze az eredeti 500ezret és kapja többit 5millához, erre az 5,5M is simán meglesz mire 4kor lezárul. Not bad!
ajánlott olvasnivaló