Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kedvezményes játékok a GoG Galaxy béta változatában

A kliens közelmúltbeli startja alkalmából most 40%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg Game of Thrones kalandjátékot.

2015.05.28. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A GoG.com az elmúlt években szép lassan az egyik piacvezető online videojáték-áruházzá nőtte ki magát. A szerkesztők elérkezettnek látták az időt, hogy ne csupán egy weboldalként üzemeljenek tovább, ezért elkészítették a GoG Galaxy nevű klienst. Ezt telepítve sokkal egyszerűbbé válik a megvásárolt játékok telepítése, készíthetünk biztonsági másolatokat róluk, de arra is lesz lehetőségünk, hogy az esetleg hibákat generáló frissítéseket visszavonjuk. Emellett a kliens segít a többjátékos mérkőzések szervezésében és lebonyolításában, saját achievement rendszerrel rendelkezik, kapunk crossplay funkciót a Steammel, valamint rengeteg statisztikát játszási szokásainkról. Hogy a kezdeményezésnek végül mekkora létjogosultsága lesz, azt csak a jövő döntheti el, de érdemes elgondolkozni azon, hogy az elmúlt években a legtöbb hasonló próbálkozás (Uplay, Origin) csúnyán elmaradt a Steam szolgáltatásaitól.
A béta változat közelmúltbeli rajtja alkalmából most a Telltale Games új kalandjátékát, a Game of Thronest 40%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. Az ajánlat május 30-ig érvényes, de a jövőben további Telltale Games kalandjátékokra is számíthatunk. ■

Game of Thrones
A legutóbbi Game of Thrones cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.