For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re és Wii U-ra jön a Harvest Moon: Seeds of Memories

A széria közel húszéves történetében először jelenik meg e két platformra.

2015.06.03. 20:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Harvest Moon első része még 1996-ban, vagyis közel húsz évvel ezelőtt jelent meg SNES-re. Azóta számtalan folytatás és mellékág látott napvilágot, amelyek többnyire a Nintendo és a Sony aktuális nagy- és kézkonzoljaira jelentek meg. Az annyira talán nem is meglepő, hogy máig egyetlen epizód sem jelent meg PC-re, ám az annál inkább, hogy Wii U-ra sem. Nos, ez idén megváltozik, ugyanis a Natsume Inc. bejelentette, hogy készül a Harvest Moon: Seeds of Memories, ami PC-re, Wii U-ra, valamint iOS-re és Androidra fog megjelenni. A játékot a széria legelső részei inspirálták, ezért a rajongóknak egyszerre nyújt majd nosztalgikus és újszerű élményt. Újszerűt is, hiszen a fejlesztők a régi játékmenetet modern elemekkel igyekeznek majd megfűszerezni. Feladatunk egy régi farm felvirágoztatása lesz, ehhez viszont barátságot kell kötnünk a helybéliekkel is, akiktől az emlékmagokat kapjuk. Ezek megszerzéséhez viszont rengeteg változatos feladatot kell teljesítenünk.
A Harvest Moon: Seeds of Memories egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint valamikor év vége felé számíthatunk rá. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.