Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

We Happy Few

Kickstarteren gyűjtenek a We Happy Few fejlesztői

A Compulsion Games negyedmillió kanadai dollárt szeretne kapni.

2015.06.07. 14:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Februárban jelentette be a korábban a Contrasttal híressé vált Compulsion Games, hogy új játékon dolgoznak, amely a We Happy Few címet viseli. A történet legalább annyira elvont lesz, mint első alkotásuké, hiszen egy alternatív ’60-as évekbeli angol kisvárosban játszódik, ahol mindenki megpróbálja elhitetni magáról, hogy boldog. Ez persze csak a felszín, a valóság ennél sokkal zordabb – ebből próbál elmenekülni egy kis társaság.
Bár a játékon már bő másfél éve dolgoznak, most szeretnék a rajongókat is bevonni a projektbe, ezért a napokban elindítottak egy Kickstarter kampányt. A kitűzött cél nem túl magas, mindössze 250 000 kanadai dollárt szeretnének kapni. A sikerre elég nagy az esély, hiszen alig néhány nap alatt közel az összeg fele már össze is jött. A támogatók többek között a játék korai változatához is hozzáférnek majd. A kampány oldalán rengeteg érdekes részletet olvashatunk a történetről, a szereplőkről és a játékmenetről is. Utóbbiról egy negyedórás előzetes is készült, ezt itt is megnézhetitek. ■

We Happy Few
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
We Happy Few

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2015.06.08. 20:55
Ha már úgyis írtok KS projektekről, igazán meg lehetne említeni az Umbra-t is.

Igazán ígéretesnek tűnik.
Skorpio90
Skorpio90 2015.06.08. 21:12
Nagyon kampányolsz az Umbra mellett :) Mondjuk tedd is, mert mindig elfelejtem, hogy van ez a játék :D Pedig nem tűnik rossznak, még ha a zsáner messze is áll tőlem.
ajánlott olvasnivaló