Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a LEGO Minifigures Online

Tegnap óta már a játék végleges verziója érhető el a világhálón.

2015.06.30. 19:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Funcom bő egy héttel ezelőtt előre jelezte, tegnap megjelent a LEGO Minifigures Online végleges kiadása. A béta állapot elhagyásával az ingyenes hozzáférés is megszűnt, mostantól meg kell vásárolni a játékot, ha ki szeretnénk próbálni.
„A LEGO Minifigures Online az összes LEGO rajongónak ajánlható korhatár nélkül, azoknak is, akik imádják az online játékokat és azoknak is, akik még sosem próbálták ki őket. Hogy még könnyebb legyen a barátainkkal együtt játszani, a játék számos platformra megjelent, és mindenki ugyanabban az egy világban játszik. Teljesen mindegy, hogy telefonon, tableten, vagy PC-n játszol, ugyanazt az élményt kapod, amit a többiek.” – nyilatkozta Rui Casais, a Funcom vezetője.
A játékban LEGO figurák százait lehet összegyűjteni, akikkel rengeteg különféle világba látogathatunk el a sci-fi univerzumoktól kezdve egészen a kalózok világáig. A játék PC, Mac és Linux mellett iOS-re és Androidra is elérhető. Előbbiekre a Steamen, míg utóbbi kettőre természetesen az App Store-ban és a Google Play áruházában vásárolhatjátok meg. ■

LEGO Minifigures Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO Minifigures Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló