Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

No Man’s Sky trailer

Az új előzetesben megmutatják, miről is szól a játék.

2015.07.22. 21:54 | GeryG | kategória: Játék

A No Man’s Sky volt az idei E3 egyik fő attrakciója, ám még így is sokan csak a szemöldöküket húzogatták a bemutatója láttán. Ennek oka, hogy akármennyire is jól fest a játék, akármennyi ígéretet is hallhattunk már a fejlesztő Hello Games munkatársaitól, az máig nem teljesen világos, hogy pontosan miről is szól majd, mit is kell benne csinálnunk. Ezt próbálja megválaszolni a legújabb előzetes, amely nem túl hosszú, cserébe minden benne van, a játékban ránk vár: űrhajózás töménytelen mennyiségben, csaták, nyersanyagok gyűjtögetése, és ami mindennél fontosabb, újabb és újabb világok felfedezése. Olyan világoké, amelyeken még egyetlen játékos sem járt előtted, hiszen a játék ezeket mindig folyamatában, véletlenszerűen fogja létrehozni.
A No Man’s Sky nagyon ígéretes játéknak tűnik, már csak az a kérdés, mikor vethetjük bele magunkat a nagy felfedezősdibe. Erre egyelőre nincs válasz, talán majd a gamescom után… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

No Man's Land
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
No Man's Land

hozzászólások (6)

stero
stero 2015.07.23. 08:22
Már megint egy ezer éves videókból összevágott tréler. Tényleg nem tudnak mást megmutatni a játékból? Kezdem azt hinni, hogy nincs is játék csak 20 percnyi lerenderelt videó amiből random ollóznak.
stero
stero 2015.07.23. 08:25
És tessék ez már végkép a legszánalmasabb, íme az egy éve publikált trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=0APP5WcX8v8

Csak én veszem észre a hasonlóságot? (Ugyanaz a videó). Mondom én nincs is játék csak 20 perc lerenderelt videó :D
david139
david139 2015.07.23. 10:45
Hát ez tényleg elég kínos, meg így az egész cikk is :-D
Sityi
Sityi 2015.07.23. 15:32
A fejlesztők szerint elvileg lehetséges lesz, mert mindenki ugyanabban az univerzumban lesz (á'la Elite: Dangerous), de az esély, hogy másokkal összefuss, csekély lesz szerintük. Majd kiderül.
PrOHax
PrOHax 2015.07.23. 18:47
Az Elite ben sem kis galaxis van, de hála istennek találkozni emberekkel. Megmondom őszintén az Elite jobban bejön (tudom, ez már egy megjelent product), szerintem szimulátor terén nem fogja azt odaverni és az Elite be is várhatóak a bővítések, akár bolygóra leszállás is, de magam részéről az engem annyira nem is érdekel, inkább egy történetet tennék bele a játékba frakciónként amit egy bizonyos rank elérése után el lehet kezdeni (persze havonta - 2 havonta frissíteném a story-t) és akkor már meg merném kockáztatni, hogy a No Man's Sky nak esélye sem lenne...
ajánlott olvasnivaló