Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Három Ubisoft klasszikus a GoG kínálatában

A '90-es évek Ubisoft kínálatából merítettek egyet a lengyelek - tripla digitális premier!

2015.07.30. 09:45 | szerző: Sityi | kategória: Játék

A Ubisoft szétnézett a padláson, és talált három kiváló játékot, amely eddig még nem volt digitálisan elérhető, szólt tehát a régi klasszikusokra specializálódott Good Old Games csapatának, hogy dolog van! Ők kipofozták egy kicsit őket, hogy a mai rendszereken is fusson, és mostantól elérhetővé tették a következő címeket:
Az Anno szériát talán felesleges bemutatnom, hiszen a mai napig tart az a sorozat, amit az Anno 1602 A.D. indított útjára 1998-ban. Nem véletlenül sikeres mind a mai napig, ugyanis egy kiválóan sikerült valós idejű stratégiai játékról beszélünk.
Az Albion jelen esetben nem Nagy-Britannia szigetét jelenti, hanem egy sci-fi fantasy RPG-t 20 évvel ezelőttről. 2227-ben járunk, és hősünk, Tom Driscoll hajótörést szenved Albion bolygóján, és természetesen a játékosra vár mind a bolygó felfedezése, enyhe Avatár-beütéssel.
Végül pedig az 1996-os Archimedian Dynasty az akkortájt divatos űrhajó-szimulátorokkal (Wing Commander, X-Wing sorozatok) konkurálva némi csavart vitt a dologba: a világűr helyett ugyanis az óceánok mélyén, fürge vadász-tengeralattjárókkal vívhattunk látványos csatákat. Természetesen a víz nem az űr, így ennek megfelelően viselkednek hajóink is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló