Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett az Angry Birds 2

Milliók imádott mérges madárkái újra borsot törnek a malackák orra alá.

2015.07.31. 11:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap szép csendben megérkezett a Rovio nevét világszerte ismertté tévő játék folytatása, az Angry Birds 2. A 2009-es játék nem teremtett műfajt, hiszen várrombolós alkotások már korábban is léteztek, ám sikerült ezt olyan egyedi humorral és szerethető karakterekkel megspékelni, ami garantált világsikert hozott a szériának. Szériának, mivel az első rész óta megannyi mellékág érkezett, a mérges madárkák pedig szép lassan szinte az összes piacon lévő platformot meghódították.
Az új játék sem fogja alapjaiban megreformálni a már ismert sikerformulát, vagyis ezúttal is egy csúzli segítségével állíthatjuk röppályára madárkáinkat, hogy azok a lehető legnagyobb pusztítást vigyék végbe a gonosz malacok erődítményeiben. Ezt több száz pályán keresztül tehetjük meg, amelyek mind egyre nehezebbek és nehezebbek lesznek, ezáltal egyre komolyabb stratégiát kell kigondolnunk. A stratégia pedig a rendelkezésünkre álló madarak képességein alapulnak, hiszen mi dönthetjük el, hogy milyen madárkát is küldünk be a malacok kastélyának ablakán.
Az Angry Birds 2 egyelőre csak iOS-re és Androidra jelent meg, mindkét platformra ingyen tölthető le. Bővebben pedig a hivatalos oldalon olvashattok a játékról. ■

Angry Birds 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Angry Birds 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló