Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lemaradtál a P.T.-ről? Pótold PC-n!

Egy lelkes és tehetséges rajongó a Unity motorral elkészítette a horror majdnem tökéletes mását.

2015.08.03. 09:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nagy port kavart, mikor a Konami nemes egyszerűséggel kirúgta a veterán fejlesztőt, Hideo Kojimát, aki így a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain végső finomításaiban sem vesz már részt. Emellett talán még nagyobb visszhangot kapott, hogy az ő távozásával gyakorlatilag kukába került a Silent Hills projekt is, hiszen azon is Kojima stúdiója dolgozott. A játék tavaly kapott egy brutálisan sikeres demót, amelyet P.T. címre kereszteltek és kizárólag PlayStation 4-en volt elérhető (tekintve, hogy a játék is kizárólag a Sony konzoljára készült). A P.T. nem állt másból, mint egy végtelenségig ismétlődő L-alakú folyosóból, amely mindig ugyanúgy nézett ki, ám mindig valamilyen más módon hozta a frászt a játékosokra. Mindezt olyan elképesztő grafikai részletességgel valósították meg, hogy egy külső szemlélő könnyen azt hihette, hogy egy filmet néz. Sajnos a Konami a Silent Hills törlése után nem sokkal a demót is eltávolította a PlayStation Store-ból, így aki korábban nem töltötte le vagy már letörölte, soha többé nem szerezheti be.
Nekik – és mindenki másnak – lehet örömteli hír, hogy egy lelkes (és nem mellesleg piszok ügyes) rajongó, bizonyos Farhan Qureshi gondolt egyet és Unity motorral elkészítette a demo szinte tökéletes mását. Játékának a Punity címet adta és a hírek szerint mindössze 104 órájába tellett összedobni. Hiányzik belőle néhány rejtvény és a narráció is, valamint néhány apróbb változtatásra is lehet számítani. Emellett, aminek talán a legtöbben örülhetnek, hogy a Punity PC-re készült el, letölteni pedig Qureshi blogjáról tudjátok, ahol egyébként a fejlesztés menetéről is sok érdekességet elárul. ■

Silent Hills (TÖRÖLVE)
A legutóbbi Silent Hills (TÖRÖLVE) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.