Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hitman: Agent 47 trailer

A vérérben van a gyilkolás.

2015.08.11. 16:26 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

2007-ben már kaptunk egy közepesen sikerül Hitman mozit, amiben Timothy Olyphant nem tudta túl emlékezetesen visszaadni a 47-es ügynök karakterét. Talán ezt gondolták a 20th Century Foxnál is, akik idén már nélküle mutatják be az új filmadaptációt. A Hitman: Agent 47-ben Rupert Friend ölti magára a fekete öltönyt és vérvörös nyakkendőt, hogy néma csendben becserkéssze áldozatait. A film a napokban vadonatúj előzetest is kapott, amely alapján mindenki kedvenc kopasz ügynöke keményebb lesz mint valaha. Az előzetesben némi eredettörténetet is kapunk, valamint egy halom akciójelenetet, amiben hősünk pókerarccal végez minden botor szembejövővel.
A 47-es ügynök a legveszélyesebb ember a világon, hiszen gyakorlatilag mérnöki precizitással tervezték meg: erősebb, gyorsabb és okosabb a legtöbb embernél. E képességeivel pedig bárkinek a közelébe tud férkőzni, áldozatai pedig csak akkor szúrják ki, amikor már régen késő… csakhogy van valaki, aki sokban hasonlít hozzá. Csak épp neki szép, hosszú barna haja van.
A Hitman: Agent 47 augusztus 27-én kerül a mozikba, Rupert Friend mellett olyan színészekkel, mint Zachary Quinto és Hannah Ware. A forgatókönyvet Skip Woods és Michael Finch jegyzi, míg a rendezést Aleksander Bachra bízták. ■

hozzászólások (6)

KobraP
KobraP 2015.08.11. 17:17
Köszönöm , végre valaki aki így látja . Matthew Fox , Alex Crossban volt számomra az első és jelenleg egyetlen aki átadta a hitman érzést a képernyőn . ( kinézete meg tökéletes volt , majdnem .. )
Creativ3Form
Creativ3Form 2015.08.11. 17:41
Uhhh, pedig az egy botrányosan szarhulladék film. Én végig se bírtam nézni. :-/
Noggle
Noggle 2015.08.11. 19:25
Semmi más, mint egy látványos véres akciófilm, ahol a történet 3 mondatban összefoglalható lesz. Annyi köze van ennek az Agent 47-hez, mint a Vasember 3-ban Mandarinnak a legendás vasember főellenséghez.
Sajnálatos ténynek tartom, hogy manapság az újrafeldolgozások/újraértelmezések korát éljük. Ezek a filmek többnyire sehol sincsenek az eredetihez film / világ / karakter hangulatához, összetettségéhez.
MattMatthew
MattMatthew 2015.08.11. 21:50
Subdermal titanium body armor!:-O:-|

Alex Cross tényleg trágya volt, de ami értékelhető volt benne az valóban Matthew Fox karaktere. Bár az ide szerintem nem illene, túl zakkant.
-T0ng-
-T0ng- 2015.08.12. 08:26
Talán az a legnagyobb baj az újraértelmezések és feldolgozások többségével, hogy meg kell velük találni egy új célközönséget is, hisz pl. egy igazán jól összerakott Hitman filmet nem lehet eladni mindenkinek, csak a Hitman fanoknak. Ezért inkább csinálnak egy sablon "kémes" akciófilmet, ahol rapityára lőnek mindent.

Én személy szerint a reboot trendnek nem vagyok ellene, azt viszont nem szeretem, hogy mindenből újat kell csinálni csak mert az álomgyárban elfogyott az ötlet.
ajánlott olvasnivaló