Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Szeptemberben jelenik meg az Albino Lullaby

Az Ape Law horrorjátéka nem olcsó ijesztgetéssel vagy hektoliternyi vérrel hozza rád a frászt.

2015.08.22. 19:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Heteken belül újabb horrorjátékkal bővül a manapság aranykorát élő műfaj, ugyanis az Ape Law játéka, az Albino Lullaby szeptember 15-én fog megjelenni. A játék karrierje tavaly kezdődött egy sikeres Kickstarter kampánnyal, ahol szűkösen, de meglett a 25 000 dollár. Ebből bő fél év leforgása alatt be is tudták fejezni a játékot a fejlesztők. Az Albino Lullaby nem az olcsó ijesztgetésre (pedig azzal is lehet nagy sikereket elérni) vagy a vödörszám szétlocsolt vérre helyezi a hangsúlyt, ezek helyett a játékos fantáziáját szeretnék befolyásolni.
„Az ijesztgetés és a véres jelenetek hatásosak, ha azonnali, gyors reakciót szeretnénk kiváltani a játékosokból, de a horror igazi ereje a fantáziájuk befolyásolásában rejlik. Ahogy a műfaj mesterei, mint Alfred Hitchcock vagy David Lynch is megmutatták már, nincs rémisztőbb rémálom annál, ami a saját elmédben születik.” – magyarázta Justin Pappas, a játékot fejlesztő stúdió alapítója.
Az Albino Lullaby egy szürreális, viktoriánus korabeli faluban játszódik, ahonnan meg kell szöknünk. A játéktér folyamatosan változni fog körülöttünk, így téve még nehezebbé, hogy felkutassuk a sötét világ titkait – ezek nélkül viszont aligha lesz esélyünk megérteni a dolgok mögött húzódó történetet. ■

Albino Lullaby
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Albino Lullaby

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló