Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamen a Warshift korai változata

Az RTS-TPS-RPG hibridet egyetlen srác fejleszti, az eredmény ehhez képest bámulatos.

2015.08.23. 18:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem kis fába vágta a fejszéjét Cyril Megem, amikor belekezdett a Warshift fejlesztésébe. Tarsoly Ede óta tudjuk, hogy ez mennyire kemény feladat, ráadásul a Warshift olyan nagyszabásúnak ígérkezik, ami még egy nagy létszámú stúdiónak is becsületére válnék. A játék ugyanis a valósidejű stratégiák, a külső nézetű akciójátékok és a szerepjátékok egyedi keveréke lesz.
Az alapkoncepció szerint madártávlatból nézve fel kell húznunk bázisunkat, majd ott felállítani seregeinket. Ha ezzel megvagyunk, jöhet a csata, amelybe már be is szállhatunk: akár gyalogosként, akár valamely szárazföldi vagy légi jármű pilótafülkéjébe pattanva vehetünk részt az ütközetekben. Az általunk irányított katonákat és járgányokat pedig minden csata után fejleszthetjük majd, új képességekkel és felszerelésekkel ruházhatjuk fel.
„Nagyon régen megszületett már az ötlet. Aztán egyszer úgy döntöttem, elég az álmodozásból, váltsuk valóra! Profi grafikusként, játékfejlesztőként és programozóként tíz éven át szolgáltam több fejlesztőstúdiót. Végül elhagytam a legutóbbi állomáshelyem és begubóztam egy időre otthon, hogy a saját játékomon dolgozzak. A játék, amit most láthattok három év mindennapi munkájának a gyümölcse. Egy személyes kihívás teljesítése volt ez, de a közösség támogatásával biztos vagyok benne, hogy még többre is vihetem.” – nyilatkozta egy interjú során Cyril Megem.
A Warshift az alábbi képek és video alapján egy sci-fi világba kalauzol el minket nem is akármilyen grafikai körítés mellett. A környezet is elég változatosnak tűnik, hiszen van itt a trópusi őserdőtől a világűrig minden. A történet 2062-ben játszódik egy már meghódított bolygón. Ezt támadja meg egy agresszív idegen faj, amely csak mesterséges vázba bújva képes létezni a mi dimenziónkban. Ezért olyan harci járműveket készítenek, amelyekkel minden terepen és mindenféle időjárási körülmények között is képesek harcolni. Emiatt olyan piszok nehéz felvenni velük a harcot. A játék korai változata már elérhető a Steamen, bár tartalmilag még messze nem teljes. További részleteket a hivatalos oldalon olvashattok róla, ahol a tesztelők visszajelzéseit is várja Megem. ■

előző
következő
Steamen a Warshift korai változata
Steamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változataSteamen a Warshift korai változata
Warshift
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warshift

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló