Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a How to Survive 2

A játék korai változata már az ősszel meg fog jelenni.

2015.08.28. 18:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013 egyik legérdekesebb túlélő játéka volt a How to Survive, amely ugyan nem hozott túl sok újat a műfajba, de legalább a zombi-apokalipszist ügyesen, néhol viccesen tálalta. Habár messze nem volt tökéletes, sok rajongót szerzett magának, akik örömmel fogadhatják a hírt, hogy már készül a folytatás, jön a How to Survive 2.
A fejlesztést ismét az EKO Software végzi, akik sokat tanultak az első részből. A folytatás a már ismert alapokra épül, csak épp sokkal szebb grafikával, továbbfejlesztett játékmenettel és több száz összetákolható fegyverrel és eszközzel érkezik majd. A lényeg most is pofon egyszerű: maradj életben! Ehhez mindössze a megfelelő élelmet és ivóvizet (Kovac’s rules: figyelem, nem minden víz iható…!) kell biztosítanunk, fel kell fegyverkeznünk a mindenfelé grasszáló zombik ellen és nem árt megtisztítani sem a terepet tőlük. Zombiból pedig lesz bőven, hiszen az első rész viszonylag lokális fertőzése immár világméretű járvánnyá nőtte ki magát. Túlélhetünk egyedül vagy barátainkkal közösen, négyfős csapatot alkotva, de táborhelyünkön egyszerre 16 főnek is jut hely (gondolom, a küldetéseket lehet majd maximum négyen teljesíteni).
A How to Survive 2 egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a korai változat már idén októberben várható a Steamen. ■

How to Survive 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
How to Survive 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló