Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battle Chasers: Nightwar

Gyors Kickstarter sikert aratott a Battle Chasers: Nightwar

Egy-két nap alatt összegyűlt a kért összeg az egykori Darksiders fejlesztők új játékára.

2015.09.11. 13:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Joe Madureira összeállt néhány sráccal, akik korábban a 2013-ban bezárt Vigil Games kötelékében a Darksiders játékokon is dolgoztak és megalapította az Airship Syndicate stúdiót. Joe Mad (ahogy gyakran becézik) inkább tekinthető képregény írónak/rajzolónak, akinek az Uncanny X-Men és a Battle Chasers sorozatokat köszönhetjük. Nem is csoda, hogy az újonnan alapított stúdió is utóbbi videojáték-adaptációjának elkészítésével szeretné megalapozni hírnevét ebben az eléggé túlzsúfolt (és felhígult?) iparágban. A Battle Chasers: Nightwar egy hagyományos szerepjáték lesz, amelyben sötét kazamatákat kell feltérképeznünk, ahol bármikor szörnyek hada ugorhat a nyakunkba. A csaták a klasszikus JRPG-ket idéző körökre osztott formában zajlanak majd.
A fejlesztők igyekeznek meglovagolni az aktuális divathullámot is, ezért a Kickstarteren néhány nappal ezelőtt elindították a játék kampányát 500 000 dolláros célkitűzéssel. Gondolhatnánk, hogy ez elsőre elég merész összeg, ám a jelek szerint joggal bíztak a képregények rajongóiban, ugyanis ezt az összeget már össze is dobták nekik. Jelenleg majd’ 524 000 dollárnál jár a mutató és még mindig hátra van 29 nap a kampányból, vagyis könnyen egy újabb hangos Kickstarter-sikerről számolhatunk majd be.
A Battle Chasers: Nightwar PC és Mac mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül, de persze a premierről még korai volna beszélni. Addig is látogassatok el a játék hivatalos oldalára! ■


Battle Chasers: Nightwar
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battle Chasers: Nightwar

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.09.11. 16:12
Kifijezetten szimpatikus projektnek tűnt, míg meg nem láttam a stílust: JRPG körökre osztott.
Köszi nem.
Pedig egy Diablo stílusban azonnal beneveznék rá.
ajánlott olvasnivaló