Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

System Shock: Enhanced Edition a GOG-on

Napjaink elvárásihoz próbálták igazítani minden idők egyik legnagyobb klasszikusát.

2015.09.22. 20:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Huszonegy éve már, hogy megjelent a Looking Glass Studios akció-szerepjátéka, a System Shock. A mára klasszikussá vált játék akkor alapjaiban reformálta meg az FPS-ek műfaját.
A régi játékok felújítására szakosodott Night Dive Studios jóvoltából most ez a játék is újra megelevenedhet monitorainkon, ugyanis megérkezett a System Shock: Enhanced Edition, amelyet a Good Old Games oldaláról szerezhetünk be. Az új kiadás szélesvásznú módot, egértámogatást, valamint magas felbontás támogatást kapott. A szélesvásznú mód alatt 854x480-ban, míg a magas felbontás alatt az 1024x768-at értik a fejlesztők. Azoknak sem kell aggódni, akik szeretnék az eredeti játékot újra átélni, ugyanis az Enhanced Edition mellé jár a Classic kiadás is, amely azt leszámítva, hogy a játék elindul a mai PC-ken is, semmiben sem különbözik az eredeti változattól.
A két játékot tartalmazó csomag szeptember 29-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg a GOG.com oldalán. Ha esetleg korábban már megvásároltad ott a második részt, akkor 40%-os kedvezményt kapsz! ■

System Shock: Enhanced Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
System Shock: Enhanced Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló