Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csak jövőre jön a Mighty No. 9

Ahogy arra már augusztusban is utaltak bizonyos jelek, a premier idén szeptemberről jövő februárra csúszott.

2015.09.28. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Iskolás koromban volt egy földrajz-biológia tanárom, aki minden órát azzal kezdett, hogy „a tudomány jelenlegi állása szerint…”. Nos, most én is így kezdem ezt a hírt.
A tudomány jelenlegi állása szerint a Mighty No. 9 jövő februárban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, Xbox One-ra és 360-ra, valamint Wii U-ra. Azért kezdtem így, mert a Mega Man szellemi örököse, amely karrierjét egy meglehetősen sikeres Kickstarter kampánnyal kezdte, már megszámolni is nehéz, hányadik halasztását éli meg. Nyáron még szeptembert jelölték meg a premier dátumaként, ám már augusztusban érkeztek olyan hírek, miszerint a megjelenés csak 2016-ban lesz. Ezt mostanra a Deep Silver kiadó is megerősítette, akik elmondták, a játék február 12-én kerül a boltok valós és virtuális polcaira. Ez a dátum csak a fent felsorolt platformokra érvényes, a PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re szánt kiadás megjelenéséről továbbra sincs hír.
Hogy a Mighty No. 9 végül tényleg megérkezik-e jövő februárban, azt csak a Comcept csapata tudhatja, így egyelőre legfeljebb bizakodhatnak a rajongók, hogy ezúttal tényleg összejön. ■

Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló