Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jelentős frissítést kapott a Spintires

Öt új jármű érkezett a játékba, valamint a sofőrök.

2015.10.29. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelent meg az Oovee Game Studios autós játéka, a Spintires, amely merőben eltér minden más autós játéktól. Ebben ugyanis a tükörsimára aszfaltozott versenypályák helyett az orosz vidék legvadabb részein kell helytállnunk. A legmélyebb sártengereken kell átverekednünk magunkat az egykori orosz hadiiparból a mezőgazdaságba átigazolt gépmonstrumokkal. A játék a megjelenés óta több frissítést is kapott, a napokban pedig megérkezett az eddigi egyik legnagyobb csomag. Ebben öt új járművet találunk (B-66, B-131, C-4310, D-537, K-700), valamint hosszú idő után végre nem fantomok irányítják a gépeket, hiszen mindegyikben megjelent a sofőr is. Utóbbi meglehetősen elfoglalt, hiszen kormányoz, vált, kezeli a kéziféket, vagyis megtesz mindent, hogy járművét kinavigálja a sárból.
Az újdonságok mellett javítottak a játék grafikáján, hangjain és játékmenetén is. Új rendszer felel a keréknyomok pontosságáért, valamint a sár is sokkal élethűbben viselkedik mostantól. Az összes jármű a valóságnak megfelelő egyedi hangokat kapott, de a környezeti zajok is bővültek. És persze a hibajavítások sem maradnak el. ■

Spintires
A legutóbbi Spintires cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.