Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fél évet késik a Deus Ex: Mankind Divided

Az Eidos Montreal nem köt kompromisszumokat a minőség rovására.

2015.11.18. 18:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egészen máig úgy állt, hogy a népszerű Deus Ex: Human Revolution folytatása, a Deus Ex: Mankind Divided jövő február végén fog megjelenni. Nos, mostantól nem ez a helyzet, ugyanis a fejlesztők a játék hivatalos oldalán tett közleményükben bejelentették, fél évet csúszik a premier.
„Ahogy azt már láthattátok és olvashattátok a megannyi Deus Ex: Mankind Divided előzetesben, az elsődleges célunk az, hogy méltó folytatást készítsünk a Human Revolutionhöz, és hogy minden téren tovább fejlesszük azt. Tudom, hogy nagyon magasan az elvárások és mi nem csak teljesíteni akarjuk ezeket, hanem meg is ugrani. Már most nagyon magabiztosak és büszkék vagyunk a játékra. Ugyanakkor, ahogy most egészében végigjátsszuk azt, látjuk, hogy további időre van szükség az utómunkákhoz és a finomhangolásokhoz, hogy a mi magas elvárásainknak is megfeleljen. Hogy ezt biztosíthassuk, el kellett halasztanunk a játék megjelenését 2016. augusztus 23-ra. Sajnáljuk, hogy csalódást okozunk ezzel a hírrel, és köszönjük a sok támogatást és hozzászólást. Ez a játék fontos része az életünknek és nem akarunk kompromisszumokat kötni a minőségét illetően. Szóval kérünk, legyetek még egy picit türelemmel és köszönjük továbbra is a lelkesedéseteket és támogatásotokat – jóban rosszban. Nagy felelősséggel jár a Deus Ex: Mankind Divideden dolgozni – tudjuk, de nagy kiváltság is. Elhivatottak vagyunk, hogy a tőlünk telhető legjobb játékot készítsük el.” – olvasható David Anfossi, a stúdió vezetőjének közleménye.
Eszerint tehát további fél évet kell várni Adam Jensen újbóli eljövetelére. Remélhetőleg az így kapott extra hónapok tényleg csak jobbá teszik majd a játékot. ■

hozzászólások (1)

VodevilX
VodevilX 2015.11.19. 06:51
Múltkor még: előrendelőknek 4 nappal korábban... :D
Amúgy nem baj, úgyis zsúfolt lesz az év eleje.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.