Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt az Albion Online zárt bétája

A nyári alfa teszt után újabb lépcsőfokhoz ért el a fejlesztés.

2015.11.24. 10:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap elrajtolt az Albion Online zárt bétája. Ezen azok a játékosok vehetnek részt, akik korábban befizettek valamelyik támogatói csomagra. Akik a legnagyobb, Legendary csomagot választották, azok már tegnap megkezdhették a kalandozást. Akik az eggyel kisebb Epic csomaggal is beérték, azok ma, akik pedig a Veteran csomag mellett voksoltak, azok holnap csatlakozhatnak.
Az Albion Online egy szabadon bejárható és felfedezhető középkori világot kínál, amelyben a játékosok az egyes földterületekért vívhatnak háborúkat. A gazdaság is a játékosok tevékenységén alapul, birtokokat emelhetnek, céheket alapíthatnak.
„Egy olyan időszakban, amikor az MMO-k kezdenek egyre hétköznapibbá válni, az Albion Online azt képviseli, szerintünk milyennek kell egy igazi MMORPG-nek lennie. Az Albion Online az Ultima Online-ban, Eve Online-ban és Runescape-ben látott klasszikus játékmenetet kombinálja az utóbbi idők fejlesztéseivel, mint a karakterszerkesztés és a platformok közötti játék. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy új mérföldkőhöz érkezett a fejlesztés a zárt béta elindulásával, és kíváncsian várjuk a játékosok visszajelzéseit a fejlesztésekről és frissítésekről, amiken az alfa teszt óta dolgozunk.” – nyilatkozta Stefan Wiezorek, a Sandbox Interactive alapítója és vezetője.
Az Albion Online-t továbbra is lehet támogatni a hivatalos oldalon keresztül, megjelenésére valamikor 2016-ban kerülhet sor PC-re, Macre és Linuxra, valamint iOS-re és Androidra. ■

Albion Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Albion Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló