Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Battlefront (2015) Star Wars: Battlefront (2015)

Bocsánat, ha a Star Wars: Battlefront csalódást keltett

Az EA pénzügyi vezetője megpróbálta megmagyarázni, miért lett a játék olyan, amilyen.

2015.12.07. 22:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár hatalmas várakozás előzte meg, összességében csalódást keltőre sikerült a DICE stúdiójában készült új Star Wars: Battlefront. A játék egész egyszerűen messze elmaradt hangulatában és játékélményében a 2004-es eredetitől, ráadásul a az alapjáték csak az ígért tartalom töredékét kínálja – minden továbbiért külön kell fizetni… Nem csoda hát, hogy az értékeléseket összegyűjtő Metacritic oldalán a játékosok pontszáma átlagosan 3,5-5 között ugrál a 10-es skálán, ami nagyjából a pocsék jelzőnek felel meg. Az EA részéről a napokban Blake Jorgensen próbálta tompítani a dolog élét egy konferencián a Gamespotnak adott interjújában.
„A Star Wars: Battlefront egy belső nézetű lövöldözős játék, de egy tini minősítésű lövöldözős játék. Úgy terveztük meg, hogy széles korosztály számára befogadható legyen. Így egy nyolcéves együtt játszhat az apjával a díványon, ahogy egy tinédzser vagy egy húszéves is játszhat a játékkal és élvezheti. Sokkal elfogadhatóbb. Ugyanakkor a keményvonalas játékosok nem biztos, hogy azt a mélységet nyújtja, amire vártak.”
Érdekes magyarázat: a rajongók lehet, hogy csalódtak benne, de nem baj, hisz sokkal többen férhetnek hozzá… és csalódhatnak benne… ■

Star Wars: Battlefront (2015)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Battlefront (2015)

hozzászólások (13)

jawsika
jawsika 2015.12.08. 22:19
Hatalmas +1...

Mindannyian beletenyereltünk már ilyenekbe. Egyébként meglátásom szerint az EA, meg a Ubisoft a két fő intendáns. De az igazi tragédia, hogy az emberek megveszik. Bár azt az egyet nem értem, hogy miért nem csinálnak jót? Időbe, pénzbe nem lenne kevesebb, akkor miért nem? Nem hiszem el, hogy ne tudnák mi kell a népnek, mi az, ami 10/10et kapna (pláne SW játék, pláne most), akkor miért nem? Tényleg, mi a büdös szarért termelnek fost? Kizárt, hogy ne tudnának jót csinálni.
Jonesy73
Jonesy73 2015.12.09. 00:05
"mi a büdös szarért termelnek fost? Kizárt, hogy ne tudnának jót csinálni."
.
Valószínűleg azért, mert a meghatározó posztok többségén nem a megfelelő, rátermett emberek ücsörögnek. Hanem ötletelő karrieristák.
Trufa
Trufa 2015.12.09. 08:17
Tudják, mi kell a népnek, azért csinálták ezt. Ezt lehet eladni. Ahogy ők is fogalmaztak, hogy néhány HC játékosnak ez nem tetszik, hát I.J. De kik is lehetnének a fő célcsoport? Ez az egész SW egy fos, 12-16 éves korig szórakoztató lehet, aztán annyi. Na, pont nekik csinálták, apa-anya minden idegszálával azon van, hogy minden SW szart megvegyen a kölöknek, póló, lego, játék... minimális befektetéssel és munkával nagyot szakítani <-- az én mottóm is.
Raistlin666
Raistlin666 2015.12.09. 09:20
Azért neked is kijárna egy "miért is nem fos az egész SW" kurzus elvégzése, mielőtt ilyen baromságokat beböfögsz ide!
Rengeteg remek sztorit nyomtak a témában könyv formájában és van pár játék is ami joggal igen nagy klasszikus! Arról nem is beszélve hogy messze nem 12-16 éves volt eddig a célcsoport ha játékokról/könyvekről volt szó!
Maga az SW univerzum egy aranybánya amit az utóbbi években PC/Konzol játék szempontból elcsesznek... :-|
Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2015.12.09. 11:38
Ez a játék sajnos egy nagy 0... A régi ős BF2! Na az volt valami! Single, űrcsata, content! Töredék ennyiért... És bárki tudott vele játszani. Szánalmas amit az EA művel. :/ Elkurvul miattuk az egész játékipar.
ajánlott olvasnivaló