Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eagle Flight - madaras VR-játék a Ubisofttól

A francia kiadó sem szeretne lemaradni a versenyben, amelybe egy „sas-szimulátorral” kívánnak beszállni.

2015.12.10. 22:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2016-os év a VR technológia hajnaláról fog szólni – legalábbis, ha bejön a fejlesztők számítása. Egyaránt jövőre várható az első fecske, az Oculus Rift premierje, a Sony saját megoldása, a PlayStation VR, valamint a HTC és a Valve kooperációjából megszülető Vive is. VR headsetből tehát lesz választék, de ezek sikere jelentős részben azon múlik, hogy megjelenésükkor milyen tartalmat tudnak majd prezentálni, ez pedig a játékfejlesztőkre pattintja a felelősség jó részét. Nem csoda hát, hogy egyre másra jelentik be az olyan projekteket, amelyek vagy kizárólagosan, vagy részben, de a VR technológiára támaszkodnak. Ebben a versenyben a Ubisoft sem szeretne lemaradni a többiektől, ezért a napokban bemutatták saját projektjüket, az Eagle Flightot.
Az Eagle Flight, ha egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, egy sas-szimulátor, amely Párizsba kalauzol el minket. Egészen pontosan az emberiség eltűnése (elpusztulása?) után ötven évvel fedezhetjük fel a természet és a vadvilág által visszahódított francia fővárost, egy sas tollait magunkra öltve. Egyszemélyes és többjátékos mód egyaránt lesz a játékban. Míg előbbiben különféle ügyességi feladatokat kell megoldanunk, eldugott tárgyakat összegyűjtenünk és rejtett átjárókat felkutatnunk, addig utóbbiban egyfajta területháborúban vehetünk részt, amelyben sasok közti légi csatákban kell megvédenünk a saját territóriumunkat. Repkedésünk során természetesen az összes híres épületet meglátogathatjuk az Eiffel-toronytól a Louvre-ig.
Az Eagle Flight kihasználja majd a VR technológia összes előnyét, így újszerű irányításra számíthatunk. HTC Vive-ra, Oculus Riftre és PlayStation VR-ra készül, megjelenésére valamikor 2016-ban lehet esedékes. ■

Eagle Flight
A legutóbbi Eagle Flight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.