Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Scalebound

Idén biztos nem jelenik meg a Scalebound

A gamescom idején még arról volt szó, hogy idén télen érkezik meg az akció-szerepjáték, de már kiderült, hogy ez nem így lesz.

2016.01.04. 15:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Platinum Games a tavalyi gamescomon egy egész hangulatos előzetessel mutatta be a közönségnek a kizárólag Xbox One-ra készülő Scalebound című akció-szerepjátékát (először a 2014-es E3-on lehetett hallani róla). A játék egy érdekes egyvelege lesz a fantasy és a sci-fi témának, hiszen méretes sárkányokat és modern kütyüket egyaránt találunk majd benne. Ráadásul hősünk is különleges képességek birtokosa, ugyanis félig ő maga is sárkány.
A Scalebound kapcsán tavaly nyáron még arról szóltak a hírek, hogy valamikor ez év vége felé érkezhet meg, ám mára kiderült, hogy a fejlesztők valamivel nagyobb távlatban gondolkoznak. A játék idén biztosan nem jelenik meg, leghamarabb valamikor 2017-ben számíthatunk rá. A halasztásra a szokásos okokból van szükség: a fejlesztőknek több idő kell a játék tökéletesre csiszolásához, hogy az megüsse azt a szintet, amit ők és a rajongók is elvárnak tőle. ■

Scalebound
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Scalebound

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló