Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egyre biztosabb a Quantum Break áprilisi premierje

A fejlesztők azt mondták, hogy nagyon közel vannak a fejlesztés végéhez.

2016.01.10. 11:02 | GeryG | kategória: Játék

2013-ban jelentette be a Max Payne és Alan Wake játékokról ismert Remedy, hogy legújabb játékuk, a Quantum Break kizárólag Xbox One-ra fog megjelenni. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy a premierre valamikor 2014-ben kerülhet sor, ám hónapokkal később a megjelenést 2015-re tolták át. Végül ebből sem lett semmi, mivel a fejlesztők jóval több időt emésztett fel, mint azt előzetesen tervezték, így a premier dátumát előbb 2016 tavaszára módosították, majd április 5-re pontosították.
Mivel korábban már többször is sokat csúszott a premier, sokan ezt a dátumot is kétkedve fogadták, de őket most megnyugtatta a Remedy. A stúdió munkatársa, Thomas Puha egy Twitter-bejegyzésében úgy fogalmazott: „Már nincs sok idő hátra. A Quantum Break nagyon közel van a befejezéshez. A csapat nagyon elfáradt, de inspiráló látni bajtársiasságot.”
Eszerint a fejlesztés tényleg a végéhez közelít, ami egyre biztosabbá teszi az áprilisi premiert. Ekkor kizárólag Xbox One-ra fog megjelenni a játék, de a Microsoft korábban úgy fogalmazott, hogy több más X1-exkluzív játék (Scalebound, Crackdown 3) a Quantum Break PC-s megjelenését sem zárják ki teljesen. ■

Quantum Break
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Quantum Break

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló