Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már meg sem lepődünk - megint csúszik a Mighty No. 9

Ezúttal az online résszel akadtak gondok.

2016.01.25. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-ban az egyik legnagyobb Kickstarter sikerként kezdte pályafutását a Mighty No. 9. A játék az egykori Mega Man szellemi örököse, a Keiji Inafune által alapított Comcept stúdió első alkotása. A rajongók annak idején közel 4 millió dollárral (a cél 900 000 dollár volt) mutatták ki igényüket és érdeklődésüket a projekt iránt, ám annak egyelőre ez volt az utolsó sikerélménye, ugyanis lassan megszámolni is nehéz, az elmúlt két évben hányszor halasztották el a premiert. Egy évvel ezelőtt már arról érkeztek a hírek, hogy a játék lényegében készen van, ám akkor őszre csúszott a megjelenés. Ahogy aztán közeledett az év vége, kiderült, hogy 2015-ben már nem vehetjük kezünkbe a játékot. Egészen mostanáig úgy nézett ki, hogy február 12. lesz a jeles dátum… de mégsem.
Keiji Inafune a Kickstarter kampány oldalán jelentette be, hogy ezt a dátumot sem tudják tartani, a premiert valamikor tavaszra halasztották. Ezúttal az online résszel akadtak problémák, a játékkészítő nem működik megfelelően. A magyarázat szerint a halasztásnak két fő oka van: a játék szinte az összes fontosabb platformra megjelenik, ezeken pedig más és más a problémák megoldása; emellett a motort, amit használnak, már nem támogatják tovább, ezért minden módosítást házon belül kell megoldaniuk.
A Mighty No. 9 jelen állás szerint tehát valamikor tavasszal fog megjelenni és Keiji Inafune ígéretet tett, hogy ezen már nem fognak változtatni. Meglátjuk… ■

Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló