Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conan Exiles - online túlélősdi a Funcomtól

Újabb nyílt világú MMO érkezik nyár elején.

2016.01.29. 13:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom még tavaly decemberben jelentette be, hogy megállapodtak a Conan Propertiesszel, így a jövőben további játékokat fognak készíteni a világ talán legismertebb barbárjának világában. A minap be is jelentették az első ilyen játékukat, a Conan Exiles korai változata valamikor nyár elején fog megjelenni. Egy online túlélőjátékról van szó, amelyben a fejlesztők ígérete szerint tényleg minden percben a túlélésért kell majd küzdenünk.
„A nyílt világú túlélőjátékhoz a Conan világánál keresve se találhatnánk jobb világot. Hyboria durva, könyörtelen vidék, ahol csak a legerősebbek maradhatnak életben, míg a gyengéket gyorsan levágják. Mindegy, hogy épp állatokra vadásznak élelemért, szörnyekkel vagy más játékosokkal harcolnak, esetleg egész településeket építenek fel, azt szeretnénk, hogy a játékosok úgy érezzék, tényleg a túlélésért és a boldogulásért küzdenek a legbrutálisabb fantasy világban.” – nyilatkozta Joel Bylos, a Funcom kreatív igazgatója.
A játékban egy leszünk a megannyi száműzött közül, akinek mindent magának kell megteremtenie a túlélésért. Vadásznunk, gazdálkodnunk kell az élelemért, menedéket kell építenünk, fegyvereket és használati eszközöket gyártanunk. Mindezt teljesen egyedül is megtehetjük, de társulhatunk is másokkal, így akár egész kis falvakat építhetünk fel, hogy nagyobb legyen a védelmünk. Ugyanígy felfedezhetjük a hatalmas nyílt világot egymagunk is, de akár csapatokba verődve is. A játék, bár alapvetően online lesz privát és publikus szerverekkel, egyszemélyes kampányt is tartalmazni fog.
A Conan Exiles korai változata nyár elején fog megjelenni kizárólag PC-re, míg a teljes verzió már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül. ■

előző
következő
Conan Exiles - online túlélősdi a Funcomtól
Conan Exiles - online túlélősdi a FuncomtólConan Exiles - online túlélősdi a Funcomtól
Conan Exiles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conan Exiles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló