Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mirror's Edge Catalyst Mirror's Edge Catalyst

Mirror’s Edge Catalyst hangulatbomba

Új előzetest kapott Faith második eljövetele, amely a premier előtt egy zárt bétában is kipróbálható lesz.

2016.02.04. 21:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már a hivatalos bejelentése előtt is rengeteg pletyka keringett róla, ám a nagy leleplezés óta sem lettünk sokkal okosabbak a Mirror’s Edge Catalyst kapcsán. Az EA és a DICE okosan csepegtette eddig is az információmorzsákat a játékról, így folyamatosan fenntartották a rajongók érdeklődését, de egyelőre alig árultak el róla valamit. Ma viszont megérkezett az eddigi talán leghangulatosabb és kétségtelenül az eddigi legközlékenyebb előzetes, amely az I Am Faith címet viseli és tulajdonképpen a játék sztoriját vázolja fel – kellő titokzatossággal. A videóban amellett, hogy a fontosabb szereplőket megismerhetjük benne, a játékmenetből is kapunk néhány jelenetet.
Ami még fontosabb, hogy a trailer végén ott figyel két link: az első Faith-et mutatja be egy picit közelebbről, míg a második a játék zárt bétájának bejelentéséhez vezet (persze az előző oldalról is van ide vezető út). Vagyis a május 24-i premier előtt biztosan lesz lehetőségünk kipróbálni a játékot, feltéve, hogy bejutunk a kiválasztottak közé – ehhez mindössze egy EA-fiókra és egy gyors regisztrációra van szükség. A béta PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz, de a pontos dátuma egyelőre nem ismert. ■

Mirror's Edge Catalyst
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mirror's Edge Catalyst

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2016.02.05. 12:49
Ha lesz olyan szépen optimalizálva, mint a Battlefront (mert azért, be kell látni, hatalmas piros pontot érdemel), akkor bizony teljes áron fogom megvenni.
ajánlott olvasnivaló