Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mirror's Edge Catalyst Mirror's Edge Catalyst

Mirror’s Edge Catalyst trailerduó

Szűk egy percben a futásról és egy másikban a harcokról.

2016.03.03. 21:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első játék óta várják a rajongók a másodikat, de a Mirror’s Edge Catalystra még egy picit várni kell. Faith új eljövetele jelen állás szerint közvetlenül a nyár elején fog megjelenni, ám addig sem kell üres kézzel maradnunk. A fejlesztők két rövid, de annál tartalmasabb videóval lepték meg a rajongókat. Az első a játék alapjául szolgáló futást mutatja be. Faith hihetetlen ügyességgel és még annál is nagyobb bátorsággal van megáldva, így számára a felhőkarcolók tetején található szellőzők, csövek és emelvények csak játszótérként szolgálnak. Nem ijed meg egy-egy hajmeresztő ugrástól sem egyik tetőről a másikra, de ha kell, segédeszközöket is bevet, mint a videón is látható kötelek, amelyeken lecsúszhat. A másik videón a harcrendszerrel ismerkedhetünk. Bár hősnőnk fürge és mozgékony, néha így sem kerülheti el a nyílt konfrontációt. Lőfegyvereket még annyira sem használ majd, mint az előző játékban, helyettük inkább ökleire és lábaira támaszkodik (a szó összes értelmében…).
A Mirror’s Edge Catalyst a tervek – és reményeink – szerint minden szempontból felül fogja múlni a 2009-es elődöt, ami komoly feladat. Hogy sikerül-e beteljesítenie a fejlesztők ígéreteit, az a május 24-i premier után kiderül. ■


Mirror's Edge Catalyst
A legutóbbi Mirror's Edge Catalyst cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.03.06. 16:12
Attól függően, hogy mennyire lesz jól optimalizálva, meg hogy mennyire lesz hardcore (értsd: könnyen tanulható), nálam az idei év játéka 2016.:)
további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!