Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyáron jelenik meg a No Man’s Sky

Már elő lehet rendelni az űrhajós játékot.

2016.03.04. 14:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Először 2013 végén hallhattunk a No Man’s Sky című sci-fi játékról, amely az elmúlt bő két évben az egyik legjobban várt címmé nőtte ki magát. A fejlesztő Hello Games mert nagyot álmodni és sok olyan dolgot ígért a játékkal kapcsolatban, amely miatt a műfaj komoly versenyzőjévé válhat. Hogy ezeket végül valóra is tudják-e váltani, azt csak a premier után tudhatjuk meg, de most már legalább azt tudni, hogy erre mikor kerül sor. A fejlesztők tegnap bejelentették, hogy a No Man’s Sky június 22-én fog megjelenni PC-re és PlayStation 4-re. Aki szeretné magát előre bebiztosítani, az már most előrendelheti a Steamen vagy a GOG-on.
A játékból készül egy 10 000 példányszámú limitált kiadás is, az Explorer's Edition, amelyben a játék digitális változata mellett lapulni fog egy kitűző, valamint egy titokzatos tárgy, amit csak a megjelenéskor fognak leleplezni. Ezek még önmagukban nem tennék kimondottan vonzóvá a 150 dolláros csomagot, ám a dobozban még találunk majd egy 20 cm-es, kézzel festett űrhajómakettet is, amelyet különböző matricákkal tehetünk egyedivé. ■

No Man's Sky
A legutóbbi No Man's Sky cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.