Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs 2 Watch Dogs 2

Watch_Dogs 2 DirectX 12-re és AMD-re optimalizálva

A Ubisoft továbbra sem árul el részleteket a játékról.

2016.03.28. 21:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tulajdonképpen a hivatalos bejelentésre sem került még sor, mégis szinte biztosra vehetjük, hogy készül a közepes fogadtatásban részesült Watch_Dogs folytatása. A Ubisoft idén pihenőre küldi az orgyilkosokat és a templomosokat, így koncentrálhatnak a Watch_Dogs 2-re.
Az első rész a Ubisofttól az utóbbi években megszokott módon az Nvidia mérnökeinek támogatásával készült, vagyis a PC-s változata számos olyan effekttel lett kicsinosítva, amelyek kifejezetten a „zöldek” videokártyáira lettek kifejlesztve. Az már más kérdés, hogy még ezekkel együtt sem tudott a játék olyan látványvilágot prezentálni, mint amilyet az első trailerekben láthattunk, de hát Ubisoft, megszoktuk már.
A jelek szerint azonban idén fordul a kocka és a hackeres játék fejlesztésénél már az AMD szakemberei lesznek jelen. A játékot kifejezetten az AMD videokártyáira fogják optimalizálni, ezt a cég munkatársa, Roy Taylor jelezte a Twitter-csatornáján. Ugyanitt az is kiderült, hogy a fejlesztés már a legújabb DirectX 12-re zajlik, vagyis már csak Windows 10-en fog futni a játék.
A hivatalos bejelentésre várhatóan idén nyáron sort kerít a francia kiadó, vélhetően az E3-ra vagy a gamescomra időzítve azt. ■

Watch Dogs 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs 2

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2016.03.28. 22:00
Menjenek a *csába.

De főleg azért, mert akkor zöldkártyákon bugosabb, csúnyább lesz és benchmark pontszámban kétszer olyan gépen is rosszabbul fog futni. Arról nem is szólva, hogy ez valószínűleg akkor tendencia lesz náluk, továbbá tudtommal az AMD kártyák driverei sosem voltak túl jók.

Mindegy, csak jelentsék már be a játékot!
ivanova36
ivanova36 2016.03.29. 10:14
Félhivatalosan már bejelentették. A pénzügyi beszámolóban szerepelt hogy ebben a pénzügyi évben ki fogják hozni, aminek a vég kb 2017 március környéke lesz, így akkor kellene kijönnie, ha elkészül. Kérdés hogy tud-e újítani és el tudja-e kerülni az 1 nem túl sikeres fogadtatását. Mondjuk ha a Division-ből átvesznek pár elemet, az nem lenne nagy probléma, csak a vezethető járműveket hagyják meg.
ajánlott olvasnivaló