Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mirror's Edge Catalyst Mirror's Edge Catalyst

Picit csúszik a Mirror’s Edge Catalyst

Május vége helyett csak júniusban érkezik meg a játék.

2016.04.21. 23:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy jó futár legfőbb ismérve a pontosság, nem igaz? Nos, a jelek szerint Faith kezd kijönni a gyakorlatból, ugyanis a Mirror’s Edge Catalyst premierje nem először csúszik el. Eredetileg már februárban meg kellett volna érkeznie, ám a DICE már tavaly ősszel jelezte, hogy nem így lesz. Akkor több hónapos halasztást jelentettek be, amely szerint május végére került a premier. Ma kiderült, hogy ezt sem tudja tartani a futár kisasszony.
Szerencsére ezúttal nem kell újabb több hónapos késlekedéstől tartanunk, mindössze két és fél hétről van szó. A Mirror’s Edge Catalyst ugyanis május 24. helyett csak június 9-én fog megjelenni. A fejlesztők a halasztás okaként a játék újszerű közösségi funkcióinak további finomítását jelölték meg, amelyhez vadonatúj technológiát alkalmaznak, és szeretnék, ha minden tökéletesen működne a premierkor. Nos, azt mi is.
Addig pedig mindezt a zárt béta résztvevői hamarosan elkezdhetik tesztelni is, visszajelzéseiket pedig az extra időnek köszönhetően fel is fogják tudni a DICE-nál. ■

Mirror's Edge Catalyst
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mirror's Edge Catalyst

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló