Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Northgard

Új stratégia az Evoland játékok fejlesztőitől.

2016.05.02. 17:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Shiro Games az elmúlt években az Evoland játékokkal vétette észre magát, de már dolgozik legújabb alkotásán. Ez a Northgard címet kapta és egy stratégiai játék lesz. A történet egy új, veszélyekkel és rejtélyekkel teli világ felfedezéséről szól, nekünk pedig a felfedezők útját kell benne egyengetnünk. Kalandjaik során mitikus lények és szörnyek keresztezik útjukat, így a mi dolgunk lesz, hogy biztosítsuk a túlélésüket. Ha pedig az élőhalott katonák, az óriások és farkasok nem jelentenének elég fenyegetést, a zord téli környezet is ellenünk dolgozik majd. Amikor épp nem e lényekkel hadakoznak, kereskedhetnek a barátságosabb társaikkal és szabadon felfedezhetik a környezetüket.
A Northgard PC-re készül, de egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. ■

előző
következő
Készül a Northgard
Készül a NorthgardKészül a NorthgardKészül a NorthgardKészül a NorthgardKészül a NorthgardKészül a Northgard
Northgard
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Northgard

hozzászólások (2)

Wing
Wing 2016.05.03. 10:00
Nekem tetszik elsőre. A Banished sajna hamar unalmassá válik (na jó, a Colonial Charter mod dob egy kicsit a szavatossági időn), viszont ha valahogy sikerülne ötvözni mondjuk a Banished-féle játékmenetet amolyan Age of Empires szerű harccal, akkor elég szórakoztató játék lehet belőle.
Yaho0
Yaho0 2016.05.03. 11:02
Pont ez jutott az eszembe nekem is! Banished + jó harcrendszer = PROFIT! A Cossacks 3-on kívül ez a játék csigázott fel eddig a legjobban (stratégiák szempontjából legalábbis). Amire valóban ügyelniük kell, az a játék szavatossági ideje, mert a Banished, bár jó pár szórakoztató órát nyújt, egy bizonyos idő után nagyon monotonná válik. A háború pontosan kiküszöbölheti(?) ezt a problémát. Mikor kezdenénk belefáradni a békés megoldásokba, akkor jöhet a tűz és vas! Az engine is elég meggyőző, kellőképpen fantasy-s, de nem túlságosan meseszerű.
ajánlott olvasnivaló