Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dátumot kapott a Fallout 4 következő kiegészítője

A Far Harbor május közepe felé érkezik.

2016.05.05. 21:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Fallout 4 eddig két kiegészítővel bővült az elmúlt hónapokban: márciusban jelent meg az Automatron, áprilisban pedig a Wasteland Workshop. Előbbiben elhullott robotok alkatrészeiből építhettük meg saját robot bajtársunkat és segédünket, míg utóbbiban otthonunkat bővíthetjük rengeteg új tárggyal, valamint lehetővé tette, hogy elfogjuk más szereplők állatait, megszelídítsük és arénába küldjük őket.
Hogy a sor ne szakadjon meg, hamarosan érkezik a játék harmadik, egyben eddigi legnagyobb DLC-je, a Far Harbor. Ebben egy új történeti szálat göngyölíthetünk fel, de ehhez el kell hagynunk a szárazföldet. Egy fiatal lány és egy titokzatos kolónia után kell nyomoznunk Far Harbor szigetén, amit sokkal nagyobb sugárzás ért, mint bármi mást. A fejlesztők elmondása szerint a sziget az eddigi legnagyobb játéktér, amit a stúdió valaha is csinált DLC-hez.
A Far Harbor a minap pontos premierdátumot kapott, amely szerint május 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A dátum mellé új előzetes is jár. ■

Fallout 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló