For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egy hét múlva jelenik meg az Overfall

A korai változat alig néhány hónap után érik teljes játékká.

2016.05.11. 21:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején érkezett meg a Steamre a Pera Games szerepjátéka, az Overfall korai változata, máris közel a teljes játék megjelenése. A történet egy másik dimenzióban játszódik, amelyet háborúk tettek tönkre. A világ apró szigetek sokaságából áll, amelyek között hajóval közlekedhetünk. Mindenfelé új népekbe botolhatunk, akiket mind más célok hajtanak. Ezektől rengeteg különféle feladatot és küldetést vállalhatunk el, de a végső célunk, hogy felkutassuk és időben, az ellenség előtt megtaláljuk a citadellát. A készítők a játékosok kezébe adják a lehetőséget, hogy a rengeteg különböző, véletlenszerűen generált küldetés révén mindenki megalkossa saját történetét, ehhez a játék írója, Chris Avellone (ő jegyzi az Icewind Dale, a Planescape: Torment és a Fallout: New Vegas sztoriját is) komplett kézikönyvet is elérhetővé tett.
Az Overfall teljes kiadása május 17-én váltja le a korai változatot a Steamen. ■

előző
következő
Egy hét múlva jelenik meg az Overfall
Egy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az Overfall

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.