Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

No Man's Sky

Augusztusra csúszott a No Man’s Sky

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, bő egy hónapot késik az űrhajós játék.

2016.05.30. 17:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egészen mostanáig arról szóltak a hírek, hogy a Hello Games stúdiójában évek óta készülő No Man’s Sky június vége felé fog megjelenni, ám a napokban az a pletyka ütötte fel a fejét a világhálón, hogy ez mégsem így lesz. A pletykát ma végül a stúdió egyik alapítója és vezetője, Sean Murray erősítette meg: a No Man’s Sky nem fog megjelenni júniusban.
„A játék lassan összeáll és ez hatalmas megkönnyebbülés. Ahogy ülünk és játszunk vele, ahogy a tesztelőket figyelem, lassan hagyom magam fellelkesülni. Tényleg megcsináljuk! Ugyanakkor, ahogy a célegyenesbe fordultunk, rájöttünk, hogy a játék néhány kulcseleme még további csiszolásra szorul, hogy elérje a kívánt szintet. Nehéz döntést kellett meghoznom, hogy néhány héttel elcsúsztassuk a játékot, hogy valami tényleg különlegeset adhassunk.” – olvasható a PlayStation blogon.
Szerencsére valóban csak egy kisebb csúszásról van szó, hiszen június 22-ről augusztus 10-re változott a premier dátuma. Ekkor PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni a véletlenszerűen generált világokban játszódó űrhajós játék. ■

No Man's Sky
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
No Man's Sky

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló