Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Eidos az E3-on

2003.05.02. 12:24 | Madrac | kategória: E3 2003

Az Eidos is közzétette mivel indul az E3-ra. Konzolos programjai mellett a következő PC-s programokat mutatják be:
Commandos 3: Destination Berlin: A Pyro folytatja a sikeres sorozatot, melynek harmadik része már az E3-on is megtekinthető lesz. A francia fronttól egészen a Harmadik Birodalom szívéig lesznek küldetések a Második Világháborús stratégiában. A küldetéseink hasonlóak lesznek az eddigiekhez, kis csapattal behatolni az ellenfél létesítményébe, végrehajtani a feladatot és távozni nagyon gyorsan. Először a játék történetében lesz többjátékos mód is, melyben maximum nyolc játékos küzdhet együtt vagy egymás ellen.
Deus Ex: Invisible War: Az Ion Storm viszi a több díjat is nyert Deus Ex folytatását a kiállításra. Az Invisible War 15 évvel játszódik elődje után. Alex d-t alakítjuk majd, aki az anti-terrorista osztag tagja. A játék most is azt a szabadságot kínálja, melyet az első részben megszokhattunk. Karakterünket fejleszthetjük majd és beültethetünk több implantot is nyomozásaink közben egy újabb összeesküvés után.
Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness: A híres Tomb Radier sorozat legfrissebb tagját is viszik az E3-ra. Lesz egy új játszható karakter is benne, Kurtis Trent, aki Lara-t segíti majd kalandjaik során. Párizsból indul majd a történet és Prágában ér véget, természetesen ide nem egyenes út vezet majd. A Core Design új játéka kihasználja majd a legújabb videokártyák lehetőségeit is.
Republic: The Revolution: Az Elixir Studios játékában nem kisebb a cél, mint megválasztatni magunkat Novistrana elnökének. Ehez rengeteg eszköz áll majd rendelkezésünkre, a teljesen törvényes módszerektől egészen a legaljasabb trükkökig.
Thief: A mester tolvaj Garrett visszatér. A Thief sorozat új részét már az Ion Storm fejleszti, akik egy egészen új és még tökéletesebb grafikus motort tettek a játék alá. Feladatunk meg mindig ugyanaz lesz, óvatosan, nem feltűnést keltve bejutni a gazdag emberek házaiba és elcsenni ezt-azt. Mindezt a City sötét világában ahol keveredik a középkori világ a technikával. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (1)

Zenithian
Zenithian 2003.05.10. 16:01
háát már gecire várom bazze!
a 2 is király volt, de ez..áhh sirályak vagytok!
ajánlott olvasnivaló