Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Raiders of the Broken Planet

Egy órában a Raiders of the Broken Planetről

A játékról a Gamelab Barcelona 2016 rendezvényen tartottak bemutatót.

2016.07.12. 16:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még áprilisban számoltunk be róla, hogy a MercurySteam csapata új játékon dolgozik. A Raiders of the Broken Planet egy epizódokra bontott kalandjáték lesz, amelyet a többjátékos élményre hegyeznek ki, de a sztorit akár teljesen egyedül is teljesíthetjük majd. A fejlesztők ígérete szerint minden epizód fantasztikus áron lesz elérhető, a további fejlesztést pedig az egyes részekből befolyó összegből tervezik finanszírozni, hogy így kerülhessék el a kiadók befolyását.
A játék jelen volt az idei Gamelab Barcelona 2016 rendezvényen is, ahol a fejlesztők közel egy órában meséltek a jelenlévőknek. Ami jobb, hogy közben a játékmenetből is mutattak jeleneteket. Mivel a (kompetitív és kooperatív) többjátékos élményre helyezik a hangsúlyt, a játékot egyedül vagy barátainkkal is teljesíthetjük, de arra is lesz lehetőségünk, hogy átálljunk az ellenség oldalára.
A Raiders of the Broken Planet PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg. Mindenesetre a bétára már lehet regisztrálni a hivatalos oldalon. ■

Raiders of the Broken Planet
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Raiders of the Broken Planet

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló