Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Golden Axe-ra hajaz a Moonfall

Oldalnézetes kaszabolás az elnyomó birodalom pribékjei ellen.

2016.07.13. 12:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Emlékeztek még az 1990-ben megjelent Golden Axe-ra? A fantasy játékban oldalnézetben haladhattunk előre a három választható karakter (harcos, harcoslány és harcos törpe…) egyikével és le kellett kaszabolnunk minden szembejövő szörnyet. Bár ez így első hallásra sablonosnak tűnhet (az is), a Golden Axe mégis hatalmas népszerűségnek örvendett akkoriban, mára pedig igazi klasszikussá vált.
Ez a játék ihlette meg a Fishcow csapatát is, akik következő játékukkal egy picit tisztelegni is szeretnének előtte. A Moonfall ugyanis egy az egyben a Golden Axe koncepciójára épül, itt-ott picit kiegészítve azt. A történet egy alternatív középkorban játszódik, amikor egy technológiailag sokkal fejlettebb birodalom elnyomott minden más népet és rabszolgasorba taszította az embereket. Mi is egy ilyen rabszolgát alakítunk, aki fellázad az elnyomó hatalom ellen és harcba vonul. A játékban lesznek szerepjátékos elemek is, valamint kompetitív és kooperatív játékmód is. Előbbiben arénákban csaphatunk össze más játékosokkal, utóbbiban pedig a történet küldetéseit teljesíthetjük barátaink oldalán.
A Moonfall a tervek szerint valamikor 2017-ben jelenhet meg PC-re, Macre, Linuxra, valamint konzolokra. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
A Golden Axe-ra hajaz a Moonfall
A Golden Axe-ra hajaz a MoonfallA Golden Axe-ra hajaz a MoonfallA Golden Axe-ra hajaz a Moonfall
Moonfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Moonfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló