Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evolve Evolve

Bejött az ingyenesség az Evolve-nak

Egy hét alatt milliónyi új játékos talált rá a játékra.

2016.07.14. 16:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly februárban jelent meg a Turtle Rock Studios multiplayer akciójátéka, az Evolve, amelyben a játékosok egy csoportja egy hatalmas szörnyet irányító másik játékos ellen küzdhetett. Habár az ötlet nem tűnt rossznak és még a megvalósítás is egész jól sikerült, a játékról hamar bebizonyosodott, hogy az a bizonyos plusz mégis hiányzik belőle, amely hosszú távon is a játékosok kedvencévé tehetné. A rosszul átgondolt gazdasági modell pedig csak az utolsó szögeket verte be a koporsójába.
Ebből a koporsóból tört elő azonban a játék az elmúlt héten. Ehhez nem kellett mást tennie a készítőknek, mint a PC-s változatot teljesen ingyenessé tenni. Ez a húzás olyannyira bejött nekik, hogy az első héten máris egymillió új játékos töltötte le és telepített fel a játékot. A Steam statisztikái is jól tükrözik a változást: míg korábban alig pár százan játszottak a játékkal, most 50 000-nél is több az aktív játékos, ami a premier utáni átlag közel duplája. Hogy a nagy feltámadást megünnepeljék, ingyenessé tették Griffin Blood Eagle Hunter skinjét is. Ennek beszerzéséhez csak be kell jelentkeznünk a játékba július 18. előtt. ■

Evolve
A legutóbbi Evolve cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.