Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lovecraft novellája ihlette a Conariumot

A horror kalandjáték négy tudós kísérletéről szól.

2016.07.15. 16:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Howard Phillip Lovecraft 1936-ban írta meg Az őrület hegyei című novelláját, amely egy antarktiszi expedíció szörnyű titkait mesélte el. Ez a novella ihlette meg a Zoetrope Interactive csapatát is, akik a Darkness Within játékok után újra összeálltak az Iceberg Interactive kiadóval, hogy elkészítsék legújabb alkotásukat, a Conariumot.
A játék története jóval a fent említett novella eseményei után játszódik, és négy tudósról szól, akik az emberi tudatot kutatják a Conarium nevű szerkezet segítségével. Mi Frank Gilman bőrébe bújhatunk, aki szintén részt vesz a Dr. Faust által vezetett kutatásban, amely során elveszíti eszméletét. Miután magához tér, egyedül találja magát az antarktiszi állomáson és természetesen semmire sem emlékszik. Hamarosan rádöbben, hogy nem is az eszméletét veszítette el, hanem meghalt, de a szerkezet valahogy feltámasztotta, most pedig furcsa emlékekről és helyekről beszél.
A játék során fel kell fedeznünk a kutatóállomást és meg kell fejtenünk különös látomásainkat és álmainkat. A fejlesztők ígérete szerint hátborzongató élményekben lesz részünk a kaland során. Bár meg tudunk halni, ilyenkor nem ér véget a játék, csak egy másik valóságba kerülünk, ahol további nyomok után kutathatunk. Ahogy haladunk előre, rengeteg easter eggel is találkozni fogunk. A grafikáért az Unreal Engine 4 felel, amely az alábbi képek alapján korrekt látványt tár majd elénk.
A Conarium PC-re és konzolokra készül és jelen állás szerint valamikor 2017 első negyedévében jelenhet meg. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
Lovecraft novellája ihlette a Conariumot
Lovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a ConariumotLovecraft novellája ihlette a Conariumot
Conarium
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conarium

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló