Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Stunfest, jön a Wreckfest konzolos verziója

A Bugbear Entertainment csapata egyszerre két projekten is dolgozik.

2016.08.30. 15:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A jelek szerint sajnos a Wreckfest is azon játékok közé tartozik, amely megrekedni látszik a korai változat státuszában, amelyben immár két és fél éve leledzik. A Bugbear Entertainment csapata persze lelkesen dolgozik a játékon, ám valahogy csak nem akar megszületni a végeredmény. Ám könnyen lehet, hogy most kiderült, mi is ennek az igazi oka. A stúdió ugyanis a napokban bejelentette, hogy a PC-s változat mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül a játék. Persze mindkettőre csak egy korai változatot fogunk kapni, amelyeket már most elő lehet rendelni. Lehet, hogy a konzolos fejlesztés miatt rekedt meg a projekt a jelenlegi státuszában, de ha így van, azok premierje után (ennek dátuma egyelőre nem ismert) talán felgyorsulnak majd az események.
Hogy ne legyen ennyire egyszerű dolga a fejlesztőknek, egy másik projekten is dolgoznak, amely a Stunfest címet kapta. Ennek alapját természetesen a stúdió által használt fizikai motor adja, a játékmenet pedig a minél őrültebb mutatványok megtervezésére és végrehajtására épül. Ehhez rengeteg különféle jármű áll majd rendelkezésünkre a bevásárlókocsiktól kezdve, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy az autós játékok iránt egyébként nem túl fogékony játékosok is remekül fognak szórakozni. A korai változat (mi más?) megjelenését ez év őszére terveik a készítők. Mind a Wreckfest konzolos verzióit, mind a Stunfestet a játékok hivatalos oldalán tudjátok előrendelni. ■

Wreckfest (Next Car Game)
A legutóbbi Wreckfest (Next Car Game) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.