Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

Új pályákkal és járművekkel bővül a War Thunder

Az 1.63-as frissítéssel húsznál is több új harci jármű, valamint két új térkép érkezik.

2016.10.03. 17:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gaijin Entertainment hamarosan újabb frissítéssel jelentkezik a War Thunderhez. Az 1.63-as csomag a szokásos hibajavítások mellett ismét hoz tartalmi bővítéseket is, ez elsősorban a járműkínálatot érinti, de két új térkép is várható.
Az első új térkép Egyiptomba repít minket: a Sinai egy hatalmas sivatag, ahol földön és levegőben egyaránt ádáz küzdelem folyik. A homokdűnék komoly kihívást jelentenek majd a játékosoknak, akik egy olajmezőért harcolnak. A másik pálya a Greece nevet kapta és kifejezetten légi küzdelmeknek ad otthont. A rengeteg szűk járatban már a puszta túlélés is kemény lesz, hát még egy rakás ellenséggel a nyakunkban.
A frissítés húsznál is több új járművet ad az egyébként sem szegényes kínálathoz. A földi egységek olyanokkal gyarapodnak, mint a szovjet ZSU-23-4 Shilka, a német Flakpanzer Gepard, vagy az amerikai M163 Vulcan. A levegőben is lesznek új gépek: Blohm & Voss BV 238 (a játék legnagyobb repülője lesz), F9F8 Cougar, Ki-87 és Bristol Brigand. A két új térképről és az új egységekről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. ■

War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló