Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Microsoft E3 line-up

2003.05.12. 14:13 | Madrac | kategória: E3 2003

A Microsoft is bejelentette mivel indul útnak az idei E3-ra.
Halo: A 2001-es év legjobb akciójátékának PC-s verziója kint lesz a kiállításon. Megjelenési ideje 2003 nyara, természetesen fejlesztettek rajta az Xbox-os verzióhoz képest.
Mythica: A Mythica egy új online játék lesz, mely a Private Realms Technology-ra épül. A norvég mitológiára épül majd a játék világa. A Mythica az a hely ahova a hősök haláluk után jutnak, a küzdelem itt sem ér véget, sok fantasztikus ellenfél vár a játékosokra majd 2004 tavaszától.
Age of Mythology: The Titans: Az Age of Mythology kiegészítője, a The Titans is szerepel majd az E3-on. A program az atlantisziakkal bővíti a kínálatot, új egységek, varázslatok és ellenfelek jelennek majd meg.
Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight: A repülés egy évszázados. Ebből az alkalomból készül ez a játék, mely igyekszik feldolgozni minden fontosat ebből a száz évből. Huszonnégy légi jármű kerül bele, melyből kilenc régi történelmi jármű.
Rise of Nations: Ebben a játékban a Civilization korokat felölelő játékmenete találkozik majd az RTS-ek gyors, pergő játékmenetével. Alapíthatunk majd városokat, fejleszthetjük őket és természetesen képezhetünk seregeket ellenfeleink leigázására.
Microsoft Train Simulator 2: 2004 januárjában jelenik majd meg a Microsoft Train Simulator 2, melyben még több vonat és útvonal található majd meg. A táj kidolgozottsága is javul majd és sokkal sokszínűbbek lesznek az állomások és a környezet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló