Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Get Even sztori trailer

Nem egyszerű megfejteni a játék legújabb előzetesét, de ez nem biztos, hogy véletlenül van így. Az viszont biztos, hogy pontos premierdátumot is kaptunk mellé.

2017.02.10. 18:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Farm 51 eddig legfeljebb gyenge közepes játékokat tett le az asztalra vagy még annál is gyengébbeket. Ám a 2013-ban bejelentett Get Even talán kiköszörüli a csorbát és a csapatot a tehetséges fejlesztők táborába repíti. A hosszas fejlesztési idő mindenesetre nem feltétlenül jelent rosszat, rengeteg játék született már, amely sok-sok évig váratott magára, majd nagyot durrantott. És persze legalább ennyi, ami sok-sok évig váratott magára, majd bárcsak meg se jelent volna soha…
Hogy a Get Even végül melyik oldalra kerül, az a nem olyan távoli jövő zenéje. Mindenesetre a napokban érkezett új sztori trailer egész bíztatónak tűnik. Most jönne az a rész, hogy leírom, miről is fog szólni a játék, de erre nem nagyon sikerült rájönni a video alapján. Aki mégis megfejti, az legyen szíves, írja le a hozzászólások között! A látottak alapján talán a virtuális valóság veszélyeire fogja felhívni a figyelmet a Get Even, legalábbis a videóban többen is VR-headsethez hasonló kütyüt viselnek. Plusz a „What is real?” kérdés is erre enged következtetni.
Ami viszont biztos, hogy a trailer egész sok játékmenetet is tartalmaz, lesznek lövöldözős részek és nyomozás is. Valamint a végén egy pontos premierdátum virít, miszerint a Get Even május 26-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Get Even
A legutóbbi Get Even cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.