Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

South Park - The Fractured But Whole

Még hónapokat kell várnunk a South Park - The Fractured But Whole-ra

A legutóbbi tervek még ez év elejéről szóltak, a mostaniak már inkább a végéről vagy épp a következő elejéről…

2017.02.11. 13:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokáig úgy nézett ki, hogy tavaly decemberben folytatódik minden idők legzseniálisabb South Park videojátéka, a South Park: The Stick of Truth. Ám a Ubisoft idő előtt letörte a rajongókat, amikor jelezte, hogy a 2016 végére tervezett premierből semmi sem lesz, helyette inkább valamikor 2017 első hónapjaiban érkezhet meg a South Park - The Fractured But Whole.
Nos, az említett időszak kellős közepén járunk és nem, hogy a játék nincs sehol, még hírek se nagyon érkeztek mostanában róla. Egészen mostanáig, de ezeknek sem fogunk különösebben örülni. A készítők ugyanis jelezték, hogy bizony nagyobb fába vágták a fejszéjüket, mint az előzetesen hitték. Ez pedig egy újabb több hónapos csúszást jelenthet. A játék ugyanis átkerült a Ubisoft következő pénzügyi évébe, ami ugyebár 2017 áprilisától 2018 márciusáig tart. A legjobb eset, hogy mindössze valóban néhány hónapos halasztásról van szó, a legrosszabb, hogy egy egész évet kell még várnunk, mire újra ellátogathatunk Cartman és barátai háza tájára… ■

South Park - The Fractured But Whole
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
South Park - The Fractured But Whole

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2017.02.13. 10:09
Jogos, az előző játék úgy volt tökéletes, ahogy volt. Minden percét imádtam, ezért nekem is nagyon várós ez is. Pláne a témaválasztás miatt.
Viszont a Batman: Arkham Origins óta én is óvatosan megyek neki az olyan folytatásoknak, amiket nem az eredeti gárda készített... és még sok hasonló példát lehetne mondani sajnos...
Creativ3Form
Creativ3Form 2017.02.13. 13:07
Mi volt a baj az Origins-el? Ok, nem hozott olyan mértékű újítást, mint a City az Asylumhoz képest, de az alapokat tökéletesen adta vissza sőt. Bane és Joker is zseniális volt benne végig. Mondjuk én azon kevesek egyike vagyok, akik jobban szeretik a Citynél. :-)
GeryG
GeryG 2017.02.13. 14:04
Anno én teszteltem, tessék elolvasni a tesztet! :D
Na jó, viccet félretéve épp az volt vele a gond (szerintem!!!), amit Te is leírtál: hogy nem hozott gyakorlatilag semmi újat. Ha ezt hajlamosak vagyunk felróni egy CoD szériának évről évre, akkor itt is ugyanúgy probléma. Nekem anno végig olyan érzésem volt, hogy az új csapat nem mert igazán belenyúlni a receptbe, amit a Rocksteadytől kapott. Így inkább volt az egésznek amolyan kiegészítő/rókbabőr jellege, mint folytatás jellege. :)

Az, hogy utána a Rocksteady az Arkham Knighttal sem tudott megújulni, az már persze nem tartozik a meséhez... :D
Creativ3Form
Creativ3Form 2017.02.13. 14:37
Hát, sztem ott inkább az volt a bibi, hogy a Rocksteady visszafogta őket az Arkham Knight miatt. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy megvolt kötve a kezük, és a Rocksteady folyamatosan felügyelte őket.
Plusz az Arkham Knight-os résszel se értek egyet, mert nekem a botrányos PC-s port ellenére is a kedvencem a szériában, és imádom minden percét (még a Riddle versenyeket is megkedveltem a végére). :-D De hát ez van, nem vagyunk egyformák.
Shadowguard
Shadowguard 2017.02.14. 00:08
Arról nem is beszélve, hogy a csapat eddig játékai sem adnak sok okot a bizakodásra. Nem azt mondom, a Rocksmith jó értékeléseket kapott (a törpéket inkább ne zargassuk), de a két játék igencsak messze van egymástól stílusban.
ajánlott olvasnivaló